HU EN

Töltsd le az ETELE appot:

App letöltése Apple Store-ról App letöltése Apple Store-ról
Magyarországon elsőként az Etele Plaza szerzett BREEAM Very Good minősítést

Magyarországon elsőként az Etele Plaza szerzett BREEAM Very Good minősítést

BREEAM Very Good minősítést szerzett kiskereskedelmi kategóriában az Etele Plaza. A Futureal fejlesztése az első bevásárlóközpont Magyarországon, amely fenntartható megoldásaival a kiviteli fázisban is kiérdemelte az egyik legmagasabb környezettudatos épületminősítést.

A BREEAM szigorú elvárásaival összhangban, az Etele Plaza megvalósításánál külön figyelmet kapott a könnyű megközelíthetőség biztosítása, a fényszennyezés, valamint a közvetlen környezeti terhelés minimalizálása, az időtálló anyagok beépítése és a hulladék újrafelhasználásának elősegítése is. A minősítésnek megfelelően a bérlők is a fenntarthatóságra törekedtek az üzletek kiépítésénél. A környezetbarát működésű bevásárló- és szórakoztatóközpontban közel 4000 m2-en elterülő zöld terültet alakítottak ki, ahol színes növénytakaró, díszfüvek, cserjék és fák várják a nagyközönséget.

A látogatók biztonságát és egészségük védelmét is a legkorszerűbb eszközök szolgálják. A Futureal „Stay Safe” kezdeményezésének megfelelően a belső terek – ahol csak lehetséges – szinte teljesen érintésmentesek. A légtechnikai rendszer UV-lámpás csírátlanító szűrőegységei fertőtlenítő vegyszer használata nélkül, másodpercek alatt pusztítják el a levegőben lévő vírusok és baktériumok közel 100 százalékát. A legforgalmasabb területeken és a mosdókban fertőtlenítési pontok állnak rendelkezésre. A mozgólépcsők gumiszalagjait folyamatosan, mozgás közben egy beépített készülék fertőtleníti a minél nagyobb biztonság érdekében. A mosdókat pedig érintés nélkül lehet használni.

„Az újgenerációs Etele Plaza fejlesztésekor központi szerepet kapott a környezettudatos és emberközpontú működés. Ennek megfelelően a legmodernebb technikai megoldásokkal valósítottuk meg, amivel az épület a bevásárlóközpontok új korszakát hozta el Magyarországra” – hangsúlyozta Borsos-Vámosi Dóra, az Etele Plaza társigazgatója.

Az 55 000 m2 bérbe adható kiskereskedelmi területű Etele Plaza egyben az ország első okosplázája is, amely már a lakásból kilépve egyénre szabott vásárlói élményt nyújt saját fejlesztésű mobilalkalmazásának és felhőalapú szolgáltatásainak köszönhetően. A tágas éttermi szint zöldtetős, közvetlen teraszos kapcsolatával a komplexum a legfrissebb bevásárlóközpont designt jeleníti meg. Az üzletek mellett élelmiszer-áruház, éttermek, kávézók, fitneszterem, gyermekjátszóház és szolgáltatások széles köre várja a vásárlókat. A bevásárló- és szórakoztatóközpontban működő Etele Cinema pedig új szintre emeli a mozi élményt.

Kapcsolódó hírek

Digitális kuponfüzet

Töltsd le digitális kuponfüzetünket!

Szökőnap az Etele Cinema-ban

Minden órában más-más akció várja a filmrajongókat, egy teljes óra bevételét pedig jótékonyságra...

A karácsony varázsával vár az Etele Plaza!

Ráadásul decemberben akár Disneyland-i álomutazást is nyerhetsz!

Töltsd le az Etele App-ot!

App letöltése Apple Store-ról App letöltése Apple Store-ról