HU EN

Töltsd le az ETELE appot:

App letöltése Apple Store-ról App letöltése Apple Store-ról
Az év színére vadásztunk Epres Pannival

Az év színére vadásztunk Epres Pannival

A világ aktualitásaira regálva a PANTONE minden évben megválasztja az év színét. 2022-ben egy vadonatúj árnyalat, a very peri (PANTONE 17-3938) lett az év színe, ami összefonja a kék végtelenségét, nyugodtságát az ibolya és a piros tónusok élénkségével. Biztosak vagyunk benne, hogy a hamarosan érkező tavaszi kollekciók már tele lesznek ezzel az árnyalattal, de hogy addig se kelljen várnotok, a napokban körbejártuk az Etele Plaza üzleteit trendkurátorunkkal, Epres Pannival, hogy megnézzük, hogyan tudjuk beépíteni az új színt és különböző árnyalatait akár már most is a gardróbunkba.

Tudtad, hogy az év színe mögött mindig van egy üzenet? A PANTONE leírása szerint a very peri a gondtalan magabiztosságot és a kíváncsiságot jeleníti meg, ami élénkíti a kreativitásunkat, újdonságok kipróbálására biztat, és friss látásmódra invitál. Ezekkel a tulajdonságaival a very peri segít egy új, optimistább perspektívába helyezni a jövőt. Maga a szín nyugodt, boldog hangulatot sugároz, ami természetéből adódóan motivál és magabiztosságot ad. Ez mind remekül hangzik, és kicsivel közelebb hozhat ahhoz, hogy az előző évek után 2022-ben újult erővel vághassunk bele a céljaink megvalósításába.

Nehezen indítottam ezt az évet, túl jó volt otthon pihenni a gyerekekkel – kezdte Epres Panni, az Etele Plaza Trendkurátora. – Ez az év eleji fáradtság szerencsére már elmúlt,  a very peri keresgélésekor pedig ismét rájöttem, hogy egy-egy ilyen vidám, tiszta szín milyen jó irányba befolyásolhatja a hangulatunkat. Így félreteszem a sötét árnyalatú ruháimat, hogy kitartson az energikusságom tavaszig!

Trendkurátorunkkal legutóbb kifejezetten azzal a céllal jártuk körbe az Etele Plaza üzleteit, hogy megnézzük, a jelenlegi kínálatból hogyan tudjuk már most beilleszteni a very peri dinamikus és pozitív attitűdöt árasztó árnyalatait a ruhatárunkba.

Kiegészítők:

Egy új színt becsempészni a mindennapi szettjeinkbe a kiegészítőkön keresztül a legegyszerűbb. Egy színes táska bármelyik outfitet felélénkíti, de a hűvösebb napokra találtunk például egy szuper sapkát is a GAP-ben. Ha apróbb lépésekkel próbálkoznál először, a Peek & Cloppenburg kínálatában találtunk egy cipőt, ami remek választás lehet, hiszen csak finoman mutatja be az árnyalatot a sarok részeken. Ruhadarabokon kívül bátran kísérletezhetsz szépségápolási termékekkel is, a Douglas-ban például szuper körömlakkokra bukkantunk, amik megszínesíthetik a mindennapjaidat. 

Meglepő színkombinációk:

A very peri sok szürke tónust tartalmaz, így a valódi lilához és levendulához képest könnyebb egyéb színekkel párosítani, és szinte bárkin jól mutat. A bevállalósabbak nyugodtan párosíthatják akár karakteresebb színekkel is. A korábban említett sapka például remekül mutatott Panni piros körmeivel, de a Peek & Cloppenburg-ben találtunk egy trendi pulcsit is, ami már önmagában zölddel párosítja a lilás árnyalatot, és meglepően jól működik a színkombináció! 

Vannak színösszeállítások, amiket nem jutna eszembe párosítani, de mostantól bátrabb leszek. A very peri felkutatásakor örömmel láttam, hogy nem csak formákban, de színekben is mindent szabad, követhetjük, amit a személyiségünk diktál! – bátorított mindenkit Panni a kreativitásra és a szabad kísérletezésre.

Sikkes elegancia:

Semlegesebb színekkel párosítva akár különleges eseményekre is szóba jöhet a very peri. Ha elegánsabb hangulatban szeretnéd kipróbálni, érdemes mindössze egy darabra fókuszálnod ezt a színt. A szett többi részéhez pedig válassz semleges árnyalatokat. A Futureal letisztult darabjai között találtunk például egy olyan felsőt, ami tökéletesen passzolhat egy sikkes outfithez, például egy krémes árnyalatú nadrággal és blézerrel kombinálva.

Kíváncsiságra fel!