Kedves Látogatóink! Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy az ETELE Plaza területén november 20-ától orrot és szájat eltakaró maszk viselése kötelező! Vigyázzunk egymásra!

Töltsd le az ETELE appot:

App letöltése Apple Store-ról App letöltése Apple Store-ról
Bemutatkozik az Etele Plaza Trend kurátora: Epres Panni!

Bemutatkozik az Etele Plaza Trend kurátora: Epres Panni!

Etele Plaza

Mi a közös pont az Etele Plaza és egy világhírű divatmodell között? Panni - éppen úgy, ahogy az Etele Plaza teljes csapata - a divat, a szépségápolás és az újdonságok szerelmese! Egyértelműen olyan kurátorral szerettünk volna együtt dolgozni, aki hiteles és hűen tükrözi az Etele Plaza értékeit, kifinomult stílusával és trendérzékenységével pedig segít az olvasóknak kiigazodni az aktuális divatirányok labirintusában.

Panni mostantól kurátori szerepben veti bele magát az Etele Plaza világába, ami tele van csillogással, programokkal és izgalmas szolgáltatásokkal.
Mit is jelent a kurátori státusz? Panni, mint egy idegenvezető fog elkalauzolni minket a ház életében, elhozza nekünk a legfrissebb trendeket, ízelítőt nyújt az aktuális kínálatból és bemutatja személyes kedvenceit az adott szezonban. A célunk az, hogy szeptembertől exkluzív tippekkel fűszerezve mutassuk be nektek Buda legújabb plázájának széles kínálatát és hírt adjunk nektek az aktuális trendekről. Folyamatosan frissülő blogunkon Panni mellett az Etele Plaza bérlői is bemutatkoznak majd, továbbá aktuális eseményeinkről és akcióinkról is beszámolunk nektek.

Etele Talks - Találkozz Pannival, Liluval és Jakupcsek Gabival

Epres Pannival több izgalmas projekten is dolgozunk, úgyhogy érdemes figyelni az Etele Blogot! Rögtön szeptember 24-én kezdünk is az Etele Talks-szal, ahol Panni Liluval és Jakupcsek Gabival fog beszélgetni modern anyukáknak szóló okos megoldásokról. A részletekről a Facebook-eseményben olvashatsz; várunk téged is sok szeretettel!

Addig is itt egy kis ízelítő, hogy mire számíthattok Pannitól:

“Izgatott vagyok, hogy az Etele Plaza kurátora lehetek és egy ilyen minőségi szolgáltatásokkal és üzletekkel teli, nemzetközi színvonalú plázát képviselhetek. Már nagyon várom, hogy az első saját blog posztom is kikerüljön: a kifutók őszi trendjeiből fogok válogatni elérhető darabokat, amiket bárki könnyen beszerezhet majd az Etele Plaza kínálatából.”