HU EN

Töltsd le az ETELE appot:

App letöltése Apple Store-ról App letöltése Apple Store-ról
Buda tele újdonsággal

Buda tele újdonsággal

Etele Plaza

Fedezd fel Te is Buda legújabb plázáját!

De milyen üzletekkel, szolgáltatásokkal találkozhattok szeptembertől az Etele Plaza-ban, és hogyan emeljük még magasabb szintre a vásárlás élményét?
Ha lejjebb görgetsz, minden kérdésedre választ adunk!

Számtalan divatüzlet mellet éttermek, kávézók, többszintes mozi és fitneszterem is vár benneteket szeptembertől az Etele Plaza-ban. Rengeteg újdonsággal készülünk, most pedig mutatunk egy kis ízelítőt, milyen üzletekbe látogathattok el nálunk.

Peek & Cloppenburg végre Budán is!

Európa egyik vezető, minőségi divatmárkája, a német Peek & Cloppenburg nálunk elsőként, már Budán is elérhető. Az Etele Plaza-ban mintegy 4000 négyzetméteren válogathattok a legkiválóbb minőségű nemzetközi és hazai márkájú ruhák, illetve kiegészítők közül. Ráadásul sosem volt ennyire egyszerű átlátni a kínálatot: ahogy az élményközpont teljes területén, úgy üzleteink esetében is a gyorsabb és átláthatóbb vásárlást, tájékozódást helyeztük előtérbe, és a legújabb térelrendezési design-nal könnyítjük meg a válogatást. Ha pedig mindez nem lenne elég, a legnépszerűbb sportszermárkák – mint a Nike vagy az Adidas – is beköltöznek a Peek & Cloppenburg területére.

Vár Téged az Inditex: Zara, Zara Home, Stradivarius, Pull&Bear, Bershka, Oysho és a Massimo Dutti egy helyen!

Hazánk egyik, ha nem a legnépszerűbb divatóriása, az Inditex sem hiányozhat kínálatunkból. De nem is akárhogy csatlakoztak hozzánk: Dubai, Madrid, Isztambul és Horvátország után itthon, az Etele Plaza-ban debütált a spanyol vállalat legújabb Soft koncepciója! Az új üzletkialakításnak köszönhetően most vége az Inditex üzletek közötti rohanásnak, hiszen egyedülálló módon valamennyi márkájuk elérhető, mintegy 6300 négyzetméteren. Ha pedig segítségre lenne szükségünk egy-egy termék keresésében, a Zara legmodernebb RFID technológiájának köszönhetően gyorsan és pontosan azonosítani tudjuk az árucikkek helyét.

Legnagyobb offline üzlet és az eddigi legszélesebb választék!

A divat mellett nagy hangsúlyt fektetünk az elektronikai, drogéria és élelmiszer kínálatunkra is. Mi sem bizonyítja ezt jobban, minthogy az eMAG az eddigi legnagyobb – naponta kétszer újratöltött – raktárkészletével és egy sokkal színesebb termékpalettával indító showroommal várja a vásárlóit.

A drogériák szerelmeseit legtágasabb budai üzletével várja a Müller, a megszokottól eltérő kínálattal: a kiemelt natúr és parfüméria részleg gondoskodik róla, hogy vásárlásra csábuljunk.

Célunk, hogy az Etele Plaza-ban tényleg mindent a lehető legegyszerűbben megtaláljátok, ezért a bevásárlásról sem feledkeztünk meg. Hazánk leginnovatívabb szupermarketét nyitotta nálunk a SPAR is, ami tökéletesen illeszkedik az újgenerációs elképzeléseinkhez. A fenntarthatóság jegyében az üzletlánc környezetkímélő megoldásokkal, SPAR to Go melegételekkel, valamint újhullámos pékáruval, kényelmi és készételekkel feltöltött SPAR enjoy hűtőkkel vár a bevásárlóközpontban.