HU EN

Töltsd le az ETELE appot:

App letöltése Apple Store-ról App letöltése Apple Store-ról
Fergeteges családi kikapcsolódás az Etele Plaza-ban

Fergeteges családi kikapcsolódás az Etele Plaza-ban

Etele Plaza

Az Etele KIDS színes programokkal vár egész évben

Egy hosszú hét után mindannyian alig várjuk, hogy lazíthassunk, ezért mutatunk néhány állandó programot az Etele Plaza-ban, ahol a család legkisebb tagjai is biztosan jól fognak szórakozni, miközben a szülők is feltöltődhetnek. 

Fedezzétek fel az Etele Plaza legújabb lakóit kincskereső játékunkkal!

Piros maciszobraink már a bejáratnál köszöntik a látogatókat, és a bevásárlóközpont több pontján is felbukkannak. A gyerekek számára izgalmas játékot szerveztünk: a plázában kiállított öt macit kell megtalálniuk, és a kincskereső térképben leírt barátságos kérdéseket megválaszolniuk.

  1. Igényeljetek kincskereső térképet az InfoBárban!
  2. Látogassatok el a piros macikhoz és Pepper robothoz, és válaszoljátok meg a kincskereső füzetben feltett kérdéseket!
  3. Mutassátok be a helyes megfejtést az InfoBárban, és vegyétek át ajándékot!

Üljetek be egy filmre az ETELE Cinema KIDS-terembe!

Ha családi filmnézést terveztek, az ETELE Cinema KIDS terme lesz a tökéletes választás számotokra! A különleges moziterem puha, színes és változatos kialakítású ülőhelyekkel, családi boxokkal várja a látogatókat, a barátságos és kényelmes környezet segít elmerülni a mesefilmek varázslatos világában. Vetítés közben nincs teljesen sötét a teremben, emellett pedig a hangerőt is úgy állítottuk be, hogy a legkisebb füleknek is kellemes legyen, ráadásul nálunk egy kis nyüzsgés sem jelent problémát!

Kalandozzatok a KÖLYÖKPARK Játszóházban!

Játszóházunk kitűnő terep a kalandvágyó gyerkőcök számára, hatalmas játszótérrel, mászórendszerrel, üveghíddal, indiáncsapdával, csúszdával. A legkisebbeket pedig labdamedencével, trambulinnal, formaillesztő és babaringató játékokkal várjuk. 

Kóstoljátok meg a Gasztro Placc finomságait, közben a gyerekek feltérképezhetik a játszósarkot!

Jó hangulatú családi ebédre is várunk benneteket a Gasztro Placcon, finom ételekkel, italokkal és hatalmas kínálattal! Ne fájjon a fejetek akkor sem, ha a gyerekek elunják magukat, hiszen az örökmozgó apróságok kipróbálhatják a Etele KIDS játszósarkot az éttermek közvetlen közelében! A játszósarokban a gyerekek felfedezhetik a digitális játszószőnyeget, amire barátságos interaktív animációkat vetítünk ki, illetve lecsúszhatnak csúszdán is, ha egy kis izgalomra vágynak. A legkisebbek részére etetőszéket is biztosítunk, illetve külön a családok számára kialakított mosdók is  kényelmesebbé teszik a látogatást.

Ismerjétek meg Pepper robotot és barátait!

A második emeleti InfoBárnál Pepper robot várja az érdeklődőket, szívesen segít a tájékozódásban, és megmutatja, merre találjátok az Etele Plaza legizgalmasabb pontjait. Pepper készséggel elnavigál benneteket a World of Robots kiállításra is, ahol a legújabb fejlesztésű humanoid robotok, több méteres koncepciórobotok, robotállatok és a digitális kultúrához köthető kiemelkedő újítások, sőt még egy marsjáró koncepciórobot is bemutatásra kerül. Emellett számos játékot is ki lehet próbálni, csak, hogy pár érdekességet említsünk: transformerek, irányítható focilabda, rakodó tankrobot, rajzoló robotkarok és 3D-nyomtatók.

Kapcsolódó hírek

Digitális kuponfüzet

Töltsd le digitális kuponfüzetünket!

Szökőnap az Etele Cinema-ban

Minden órában más-más akció várja a filmrajongókat, egy teljes óra bevételét pedig jótékonyságra...

A karácsony varázsával vár az Etele Plaza!

Ráadásul decemberben akár Disneyland-i álomutazást is nyerhetsz!

Töltsd le az Etele App-ot!

App letöltése Apple Store-ról App letöltése Apple Store-ról