HU EN

Töltsd le az ETELE appot:

App letöltése Apple Store-ról App letöltése Apple Store-ról
Szerezz be mindent egy helyen a Glamour-napok alatt

Szerezz be mindent egy helyen a Glamour-napok alatt

Etele Plaza

Újra itt az október és újra itt vannak a Glamour-napok is! Ez minden divatrajongó várva várt shopping ünnepe, az Etele Plaza-nál jobb helyszínt pedig el sem tudunk képzelni ahhoz, hogy megújítsuk az őszi ruhatárunkat. A prémium üzletek egyedülálló választéka garantálja, hogy megtaláld az új kedvenceidet, akár ruhákat vagy kiegészítőket, akár beauty újdonságokat keresel.

Még jobb hír, hogy Glamour-napok most nemcsak az üzletekben várnak, hanem az Etele Plaza Grand Átriumában is, ahol szuper programokon vehetsz részt október 12. és 15. között, minden nap 10-20 óráig.

Kicsit felfrissülnél a maratoni vásárlás után és közben kipróbálnád a legújabb őszi szépségtrendeket is? Vár a Glamour beauty-sarok, ahol profi szakemberek kényeztetnek és közben tanácsokat is kaphatsz tőlük. Nézd meg, hogy hogyan festenének a körmödön a legtrendibb őszi árnyalatok, vagy csak ülj be egy frissítő kézmasszázsra pár percre. Ha pedig a frizurádon is újítanál, különböző hajfonások közül választhatod ki a Hozzád legjobban illőt.

Már megvan a legújabb szetted, de még nem tudod, hogy hol fotózd le, hogy megmutathasd a barátaidnak is? A Glamour fotósarok lesz a tökéletes enteriőr hozzá, és az eredmény biztosan olyan lesz, ami elférne a magazin címlapján is!

Nyerj velünk! Forgasd meg a Glamour szerencsekerekét és sok más értékes ajándék mellett egy 1+1 ETELE Cinema kedvezményes mozijegy is a Tiéd lehet. Mivel a karácsonyi készülődéshez sosincs túl korán, gyere és nézd meg mikulásvirág installációnkat, ahol további ajándékok is várnak.

Kapcsolódó hírek

Digitális kuponfüzet

Töltsd le digitális kuponfüzetünket!

Szökőnap az Etele Cinema-ban

Minden órában más-más akció várja a filmrajongókat, egy teljes óra bevételét pedig jótékonyságra...

A karácsony varázsával vár az Etele Plaza!

Ráadásul decemberben akár Disneyland-i álomutazást is nyerhetsz!

Töltsd le az Etele App-ot!

App letöltése Apple Store-ról App letöltése Apple Store-ról