HU EN

Töltsd le az ETELE appot:

App letöltése Apple Store-ról App letöltése Apple Store-ról
Helló Ősz! Epres Panni trendkurátorunk írása

Helló Ősz! Epres Panni trendkurátorunk írása

Epres Panni

Ilyenkor már várom, hogy elővehessem az őszi kabátokat, a zárt cipőket, de ennek a romantikája az esős napok érkeztével persze hamar elillan.
A következő hetekben átválogatom az őszi-téli ruhatáramat és felmérem mire lehet még szükségem majd a hideg hónapokban. Remélem minél több mindenre, mert egyik szenvedélyem a divat!

Apropó divat!
Az elmúlt években szerencsésen alakulnak a nagy divatházak által előírt trendek, hiszen nem kell mindenkinek egy vonalat követni, minden divat lett!
Ragaszkodhatunk a saját stílusunkhoz, minden elfogadott. Sokkal nagyobb szabadságot kaptunk az önkifejezés ezen formájához, mint korábban. Bátran vállaljátok azokat a ruhadarabokat, amik tetszenek, ne hagyjátok, hogy bárki eltérítsen attól, amit a véleményetek diktál, persze mindent ízlésesen!

Ha valaki mégis bizonytalan milyen vonalat kövessen, íme néhány tipp, amivel nem tévedhet!

  • Évek óta reneszánszukat élik a pufi kabátok, már nem csak a hideg ellen védenek, hanem meghatározó darabja lehet az öltözékünknek. Rugaszkodjunk el a megszokott feketétől, bátran lehet neon színekbe, ezüstbe, aranyba burkolóznunk!
  • Ezeket a harsány színeket az alsóbb rétegekbe is nyugodtan viselhetjük, jó hatással lesznek a hangulatunkra hosszú téli estéken!
  • Jó anyukátokként kérlek hordjatok nagy, kötött pulóvereket, egyrészt, hogy ne fázzatok meg, másrészt pedig, hogy jól nézzetek ki! Minden színben, minden mennyiségben zöld lámpát kap ezen az őszön is!
  • Azért, hogy ne érezzük magunkat kis vagy nagymackónak, kompenzáljuk bátran a nagy pulcsikat miniszoknyával, bermudával. 
  • Mindenhol találtok mintás harisnyákat, amit vagányul párosítsatok bakanccsal, lapos csizmával vagy egy jó sneaker-rel!

Ezeket mind megtaláljátok az Etele Plaza-ban.

Most, hogy beköszöntött a borús időjárás, üdvözöljük együtt Budapest legújabb okos plázáját, ahol innovatív szolgáltatásokkal várnak Benneteket!

Divat, kulináris élvezetek és szórakozás terén mindent meg fogtok találni!

Pinterest board: https://pin.it/6mpjnKC