Töltsd le az ETELE appot:

App letöltése Apple Store-ról App letöltése Apple Store-ról
Inspiráló Nők hónapja

Inspiráló Nők hónapja

Etele Plaza

Az Etele Plaza életében a tervezésétől kezdve a megnyitáson át, egészen a mindennapokig rengeteg izgalmas életúttal rendelkező nő vesz részt. Ezért úgy döntöttünk, hogy nőnap alkalmából egész márciusban az Etele Plaza-ban dolgozó nőket fogjuk ünnepelni. Instagramon és Facebookon már bemutattuk a bevásárlóközpontban dolgozó női vezetőket, megünnepeltük sikereiket és megtudtuk, mi inspirálja őket nap mint nap. Most megkérdeztük Őket arról is, hogy mit szeretnek legjobban a bevásárlóközpontban.

Borsos-Vámosi Dóra, az Etele Plaza projektigazgató helyettese: “Nehéz kiemelni egy kedvenc dolgot a plázában, hiszen több évnyi munkának az eredményét hordozza. A fejlesztési időszakban nemcsak az összhatás tökéletesítésén dolgoztunk, hanem a részletek egyediségén is.” Dóra szakmája az ingatlanfejlesztés, amely alapvetően egy férfiakkal telített iparág, ami minden nap egy új kihívást és küzdelmet hordoz magával. Hivatásának érzi, hogy nőként bebizonyítsa, igenis helye van ebben a kemény szakmában vezetőként.

Nagyon szép a pláza, tágas terek, ízléses enteriőrök fogadnak már a belépéskor.”- mondta Turkus Anett, a The Body Shop marketing igazgatója. Anett büszkén képvisel egy olyan céget, amely nemcsak a termékeibe és az alapanyagokba fektet sok energiát, hanem a világ jobbá tételét is célként tűzte ki. A The Body Shop szívügyének tekinti a kozmetikai célú állatkísérletek betiltását és a bolygónk védelmét a jövő generációjának.

Szarvas Fruzsina, a Peek & Cloppenburg general sales managere: “Nagyon szeretem az Etele Plaza design-ját, látszik hogy minden összhangban van, az illat, a színek és a formák is.” Fruzsi különösen inspirálónak tartja azokat a nőket, akik képesek managelni az életüket, házasságukat, karrierjüket, de közben időt teremtenek a családjuknak és gyermekeiknek. A mindennapokban jelentősen inspirálja a divat, a munkatársai, a művészeti alkotások és a filmek, ezért is volt fontos számára egy minőségi, divatfókuszú üzletben elhelyezkedni.

“Az Etele-ben a kedvencem Pepper robot, aki még felnőttként is elvarázsol és mosolyt csal az arcomra minden nap, amikor csak meglátom. A kedvenc üzletem a Kiddiez-en kívül a Springfield, Libri, Lindt és a The Body Shop.” – tette hozzá Demeter Edina, a Kiddiez üzlet tulajdonosa. Edina szeretett volna létrehozni a Kiddiez-zel egy olyan varázslatos, minőségi és egyedi kínálatot, ami a világ minden tájáról összegyűjti az igazán értékes különlegességeket. Szeretné, ha a szülőket is elvarázsolná az üzlet “mesevilága”, ezáltal egy kicsit megfeledkezhetnek arról, hogy már felnőttek.”

Krisztián Krisztina, az ETELE Cinema menedzsere: Az egyik kedvencem az Etele-ben a Gasztroplaccon lévő gyerek sarok. Szerintem fantasztikusan lett megálmodva, illetve a plázában futó LED-ek is gyönyörűek. Mind látványban, mind megjelenésben nagyon sokat ad az épülethez.

Trendkurátorunkkal, Epres Pannival is készítettünk egy Kérdezz-felelek videót nőnap kapcsán. Kattints a videóra, és tudd meg, Panni miből merít inspirációt nap mint nap!

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Etele Plaza (@etele_plaza) által megosztott bejegyzés

Ünnepeld velünk együtt a nőket az év bármely napján, és lepd meg őket figyelmes ajándékokkal!