Töltsd le az ETELE appot:

App letöltése Apple Store-ról App letöltése Apple Store-ról

Etele Plaza

Ahogy ígértük, elérkezett a várva várt pillanat, szeptember 17-én megnyitjuk az Etele Plaza kapuit. Az ország legújabb plázája “tele legekkel” érkezik, ennek apropóján pedig egy igazán különleges nyereményjáték veszi kezdetét.

Hogyan lehet tiéd 1 millió forint, vagy egy vadi új, 64 GB-os iPhone 12 mini és mi köze ennek Balázsékhoz? Most minden kérdésedre választ adunk!

Balázsék reggel az Etele Plaza-ból köszöntenek titeket

Sokat vártunk erre a napra és szeretnénk, ha különlegesen telne, nemcsak nekünk, hanem nektek is. Épp ezért Magyarország legnépszerűbb triója, mosolygós reggeleink legfőbb támogató csapata, Balázsék látogatnak el hozzánk szeptember 17-én, pénteken. Sebestyén Balázs, Vadon Jani, és Rákóczi Feri igazi mai slágerekkel, 8 órától pedig nagyon menő játékkal várják a legelszántabbakat.

Küldj egy videót, keresd a kódokat és vidd haza a nyereményeket

Balázsék természetesen nemcsak a hangulatért felelnek, hanem arról gondoskodnak, hogy egy izgalmas kódjátszma keretében kiderüljön ki lesz az Etele Fenegyereke. A játékosoknak nincs más dolguk, mint elküldeni egy videóüzenetet, letölteni az Etele Appot és az applikáción keresztül, egy óra alatt megtalálni a nyereményzónákban a QR kódokat.

Ugye milyen egyszerű?

Rengeteg nyeremény várja a kódkeresőket

Az izgalmas játszma nem marad jutalom nélkül: az Etele Plaza felajánlásával 1 millió forint talál gazdára, de a nap folyamán az iStyle jóvoltából iPhone 12 minit, Ziaja kozmetikai csomagokat, GAP hoodie-kat, 10 ezer forint értékű TheBodyshop és Starbucks utalványokat is kisorsolnak a játékosok között.

 

Program:

8.30-tól Balázsék megnyitják a Nagy Kódjátszmát, 9.00 órától pedig kezdődik is az eredményhirdetés.

10.00-tól hivatalosan is megnyitja kapuit Magyarország legújabb plázája minden érdeklődő előtt!

10.00 órától is érdemes lesz Balázsékkal maradni: a Rádió 1-en egészen este 8.00 óráig óránkénti nyereményjáték várja a hallgatókat!

Balázsék után Györke Attila az Igazi mai slágerekkel segít neked üzenni a plázából, akinek csak akarsz! Őt követi Lotfi Begi és Juhász Geri, akik egy órán keresztül telemixelik a vadiúj épületet!

18:00-20.00 között ismét átadjuk az Etele Plaza terepét Juhász Gerinek és az élő kívánságműsornak.

Ha kíváncsi vagy a nyitónapi nyereményeső részleteire, nincs más dolgod, csak hallgatni őket, és követni az Etele Plaza facebook oldalát, ahol minden részletre fény derül. Facebook esemény link:

Legyél Te az Etele fenegyereke - A nagy kódjátszma