Kedves Látogatóink! Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy az ETELE Plaza területén november 20-ától orrot és szájat eltakaró maszk viselése kötelező! Vigyázzunk egymásra!

Töltsd le az ETELE appot:

App letöltése Apple Store-ról App letöltése Apple Store-ról
Két ünnep között is szuper programokkal vár az Etele Plaza

Két ünnep között is szuper programokkal vár az Etele Plaza

Etele Plaza

Kicsiknek és nagyoknak egyaránt izgalmas kikapcsolódást nyújt az Etele Plaza. Ha a kinti hideg elvette a kedveteket a szabadtéri programoktól, töltődjetek fel nálunk.

A robotrajongó rosszcsontok tuti élvezni fogják a találkozást Pepperrel, a 2. emeleti információs pultnál, aki önállóan tud kommunikálni és szívesen segít a tájékozódásban is, és megmutatja merre találjátok az Etele Plaza legizgalmasabb pontjait. Például, ha a nappalit és a TV-t szélesebb vászonra cserélnétek, az Etele Cinema KIDS terme lesz a nektek való helyszín! A színes székekre vagy a családi boxokba bekuckózva a legkisebbeket is azonnal elvarázsolja az Énekelj! 2, vagy az Encanto. Itt ráadásul vetítés közben sincs teljesen sötét és a hangerőt is úgy állítottuk be, hogy a legkisebb füleknek is kellemes legyen. És ne aggódjatok, KIDS termünkben egy kis mocorgás és zsivaj is belefér!

Ráadásul a rossz időben sem kell lemondani a játszótéri kalandokról. A KÖLYÖKPARK Játszóház hatalmas játszótérrel,  mászórendszerrel, üveghíddal, indiáncsapdával, csúszdával várja a gyerekeket. A kisebbek pedig a kifejezetten számukra kialakított labdamedencével, trambulinnal, formaillesztő és -babaringató játékokkal kelthetik életre kalandvágyukat.

Az ünnepi hangulatot sem kell még elengedni, ugyanis továbbra is mesés díszekben úszik az Etele Plaza. A szelfi szobánk pedig egy igazi édes álomvilág, ahol a kiscsajok tuti nem bírják majd ki fotózkodás nélkül. Ráadásul a labdamedencében bemelegíthetnek a gyermekjátszó izgalmas kalandjaira. Az örökmozgókat kifejezetten nekik kialakított térrel, és digitális játszószőnyeggel is várjuk a Gasztro Placcon, hogy amíg a szülők kényelmesen megebédelnek, addig a gyerkőcök is lefoglalják magukat. A legkisebbek részére természetesen etetőszéket is biztosítunk, illetve külön családok számára kialakított mosdók is segítik a nálunk töltött idő még kényelmesebbé tételét.

Az ünnepi nyitvatartásunkról az alábbi linken tájékozódhatsz:
A pláza és üzleteinek nyitvatartási ideje | Etele Plaza