HU EN

Töltsd le az ETELE appot:

App letöltése Apple Store-ról App letöltése Apple Store-ról
Szuper programokkal vár az Etele Plaza

Szuper programokkal vár az Etele Plaza

Etele Plaza

Kicsiknek és nagyoknak egyaránt izgalmas kikapcsolódást nyújt az Etele Plaza. Ha a kinti hideg elvette a kedveteket a szabadtéri programoktól, töltődjetek fel nálunk.

A robotrajongó rosszcsontok tuti élvezni fogják a találkozást Pepperrel, a 2. emeleti információs pultnál, aki önállóan tud kommunikálni és szívesen segít a tájékozódásban is, és megmutatja merre találjátok az Etele Plaza legizgalmasabb pontjait. Például, ha a nappalit és a TV-t szélesebb vászonra cserélnétek, az Etele Cinema KIDS terme lesz a nektek való helyszín! A színes székekre vagy a családi boxokba bekuckózva a legkisebbeket is azonnal elvarázsolja az Énekelj! 2, vagy az Encanto. Itt ráadásul vetítés közben sincs teljesen sötét és a hangerőt is úgy állítottuk be, hogy a legkisebb füleknek is kellemes legyen. És ne aggódjatok, KIDS termünkben egy kis mocorgás és zsivaj is belefér!

Ráadásul a rossz időben sem kell lemondani a játszótéri kalandokról. A KÖLYÖKPARK Játszóház hatalmas játszótérrel,  mászórendszerrel, üveghíddal, indiáncsapdával, csúszdával várja a gyerekeket. A kisebbek pedig a kifejezetten számukra kialakított labdamedencével, trambulinnal, formaillesztő és -babaringató játékokkal kelthetik életre kalandvágyukat.

Szelfi szobánk pedig egy igazi édes álomvilág, ahol a kiscsajok tuti nem bírják majd ki fotózkodás nélkül. Ráadásul a labdamedencében bemelegíthetnek a gyermekjátszó izgalmas kalandjaira. Az örökmozgókat kifejezetten nekik kialakított térrel, és digitális játszószőnyeggel is várjuk a Gasztro Placcon, hogy amíg a szülők kényelmesen megebédelnek, addig a gyerkőcök is lefoglalják magukat. A legkisebbek részére természetesen etetőszéket is biztosítunk, illetve külön családok számára kialakított mosdók is segítik a nálunk töltött idő még kényelmesebbé tételét.

Kapcsolódó hírek

Digitális kuponfüzet

Töltsd le digitális kuponfüzetünket!

Szökőnap az Etele Cinema-ban

Minden órában más-más akció várja a filmrajongókat, egy teljes óra bevételét pedig jótékonyságra...

A karácsony varázsával vár az Etele Plaza!

Ráadásul decemberben akár Disneyland-i álomutazást is nyerhetsz!

Töltsd le az Etele App-ot!

App letöltése Apple Store-ról App letöltése Apple Store-ról