HU EN

Töltsd le az ETELE appot:

App letöltése Apple Store-ról App letöltése Apple Store-ról
Különleges moziélménnyel és egyedi termekkel vár az Etele Cinema

Különleges moziélménnyel és egyedi termekkel vár az Etele Cinema

Etele Plaza

14 termes, harmadik generációs multiplex vár rád az Etele Plaza ötödik emeletén. Az Etele Cinema mindenben új szintre emeli a mozizást!

Közvetlen kapcsolattal a P3 parkolóhoz,  kényelmesen érkezhetsz kedvenc filmjeid vetítésére. Az Etele Cinema a jövő mozijaként megannyi páratlan élménnyel vár minden filmrajongót. Ha különleges látványvilágra, kényelemre vagy családi programra vágysz, nálunk mindháromra találsz egy tökéletes termet! Mindegyikben a ma elérhető legmodernebb, 3. generációs 4K lézer vetítési technológiát használjuk, ami elengedhetetlen a minőségi filmezéshez. A megalkuvásmentes kényelmet az átlagnál érezhetően szélesebb, egyedi tervezésű, könnyen dönthető és bárhol pozícionálható ülések biztosítják. Körbevesz a káprázat: már a vetítések előtt különleges, teremre szabott fényjátékkal fogadunk – szó szerint életre kelnek a falak!

PIXEL terem

A PIXEL a Sarkifény színeibe borulva, fényszilánkok játékával vár. A lenyűgöző látványvilág már belépéskor magával ragad az egyik legegyedibb kialakítású termünkben.  

KIDS terem

Ha pedig gyerkőcökkel vágnál neki a mozizásnak, akkor a KIDS terem lesz az új családi törzshelyetek. A színes székekre, puffokra vagy fekvő székekre bekuckózva a legkisebbek is tuti azonnal megtalálják majd a kedvenc filmezős pozíciójukat. Ehhez egyedi családi boxok és páholyok is várnak rátok, de a páros, karfa nélküli székeknél se áll majd semmi az összebújás útjába. 

Vetítés közben sincs teljesen sötét és a hangerőt is úgy állítottuk be, hogy a legkisebb füleknek is kényelmes legyen. És ne aggódjatok, KIDS termünkben egy kis mocorgás és zsivaj is belefér!

Ráadásul az élmény már a film előtt kezdődik! A bejáratnál kutyus, cica és kiselefánt fogad titeket, a látványos vetítés pedig a falakat és a padlót is elvarázsolja.

PREMIUM szint

Hogyha igazán prémium élményre vágysz, gyere egy szinttel feljebb, ahol a vetítést megelőző 30 percben finom, eredeti olasz stílus alapján készült pizza vár, majd a film ideje alatt korlátlanul válogathatsz a mozis nasikból. A kis PREMIUM termekben mechanikusan dönthető mozi fotelek gondoskodnak a kényelemről. A vetítés alatt pedig észrevétlenül még a mobilod is feltöljük Qi töltőinkkel. 📱Mindezek mellett páratlan környezetben, kiemelt helyen élvezheted a filmet.

 

Várunk! Légy része te is a páratlan Etele Cinema moziélménynek!

www.etelecinema.hu

 

Kapcsolódó hírek

Digitális kuponfüzet

Töltsd le digitális kuponfüzetünket!

Szökőnap az Etele Cinema-ban

Minden órában más-más akció várja a filmrajongókat, egy teljes óra bevételét pedig jótékonyságra...

A karácsony varázsával vár az Etele Plaza!

Ráadásul decemberben akár Disneyland-i álomutazást is nyerhetsz!

Töltsd le az Etele App-ot!

App letöltése Apple Store-ról App letöltése Apple Store-ról