Kedves Látogatóink! Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy az ETELE Plaza területén november 20-ától orrot és szájat eltakaró maszk viselése kötelező! Vigyázzunk egymásra!

Töltsd le az ETELE appot:

App letöltése Apple Store-ról App letöltése Apple Store-ról
Megérkezett az Etele Ajándékkártya!

Megérkezett az Etele Ajándékkártya!

Etele Plaza

A tökéletes ajándék megtalálása mindig nagy kihívás. Nem tudsz választani az ajándékozott kedvenc üzletei közül, vagy nem vagy benne biztos, hogy végül megvette-e magának azt a parfümöt vagy pulcsit, ami a legutóbbi nézelődésnél fájó szívvel tett vissza a polcra? Ha biztosra szeretnél menni, hogy olyat kapjon, ami hasznos és tetszeni is fog neki, az Etele Ajándékkártyával a választás szabadságát csomagolhatod a masni alá. Dobj hozzá egy személyre szóló üzenetet kedves szavakkal, és egy-két belső poénnal, amit csak ti értetek. Aztán irány az Etele Plaza egy szuper közös délutánra, és fedezzétek fel együtt az Ajándékkártya elfogadóhelyeinek aktuális kínálatát.

Az Etele Ajándékkártya személyesen, a második emeleti Infobarban vásárolható meg, melyre tetszés szerinti összeget tölthetsz fel maximum 250 000 forint értékben. Az első feltöltés alkalmával a minimálisan feltöltendő összeg 5000 forint, a további feltöltések esetében 2000 forint. A kártya korlátlan alkalommal újratölthető, és az utolsó feltöltéstől számított egy éven keresztül érvényes.

Ajándékkártya elfogadó helyek teljes listája az alábbi linken elérhető:

https://eteleplaza.hu/ajandekkartya/