HU EN

Töltsd le az ETELE appot:

App letöltése Apple Store-ról App letöltése Apple Store-ról
Parkolj okosan az Etele Plaza-ban!

Parkolj okosan az Etele Plaza-ban!

Etele Plaza

Ismerd meg az Etele App legújabb funkcióját, és próbáld ki az okos parkolás nyújtotta kényelmet az Etele Plaza-ban! A jegy- és érintésmentes parkolást mindössze pár kattintással, egyszerűen és gyorsan elindíthatod telefonos alkalmazásunkon keresztül. Ha már letöltötted az Etele Plaza applikációját, nincs más dolgod, mint frissíteni az appot a legújabb verzióra a Google Play- vagy az App Store-áruházban.

Megéri okos parkolásra váltani, hiszen az Etele App-on keresztül kedvezményesen parkolhatsz: az első 3 óra parkolás ingyenes.

A kedvezmények mellett az innovatív funkciónak számos előnye van; az applikáció segítségével nyomon követheted a szabad helyek számát, megtalálhatod a kiválasztott üzlethez legközelebb eső parkolószintet, sőt, vásárlás után még az autódhoz is elnavigál Téged az Etele App!

Így használd az Etele App-ot az okos parkoláshoz:

  1. Regisztráld autódat a rendszerben, add meg a járműved nevét/márkáját és rendszámát! (A profilodhoz több járművet is hozzáadhatsz.)
  2. Válaszd ki a számodra legmegfelelőbb parkolóhelyet az alkalmazás segítségével!
  3. Kövesd nyomon parkolásod részleteit!
  4. Rendezd a díjat egyszerűen, telefonnal vagy bankkártyával!
  5. Hajts ki a parkolóházból!

Kedvezményes parkolás az Etele App-pal
Október 1-étől megújul a parkolás az Etele Plaza-ban, és ezzel együtt áraink is változnak. Az új, appon keresztül igénybe vehető okos funkció esetében az első 3 óra ingyenes, majd minden további megkezdett óra 300 Ft-ba kerül. Válts Te is okos parkolásra, hiszen a PREMIUM parkolást is extra kedvezményekkel veheted igénybe, az applikáción keresztül minden megkezdett óra 200 Ft!

Jegy alapú parkolás az Etele Plaza-ban
A már megszokott papírjegyes módszer esetében a parkolás első két órája összesen 300 Ft-ba, majd minden további megkezdett óra újabb 300 Ft-ba kerül. A PREMIUM parkolóban minden megkezdett óra díja 300 Ft, ezen a szinten az Etele GasztroPlaccra vezető közvetlen bejárat mellett pedig extra széles helyekkel várjuk a látogatókat.

Parkolási díjak az Etele Plaza-ban
Július 4-től, vasárnaponként 3 órán keresztül ingyenesen vehető igénybe a parkolóház az Etele Plaza-ban, a kedvezmény minden típusú parkolásra érvényes!

Parkolj okosan, és az Etele App használatával a parkolás…

  • az első 3 óra ingyenes!

Parkolj okosan, és az Etele App használatával a PREMIUM parkolás…

  • minden megkezdett órája 200 Ft-ba kerül!

Ha a jegy alapú parkolást választod, a parkolás díja…

  • az első két órában összesen 300 Ft.
  • az első három órában összesen 600 Ft.

Ha a jegy alapú parkolást választod a PREMIUM parkolás esetében…

  • minden megkezdett óra 300 Ft.

Vásárlás közben a parkolási időt és a várható díjat is ellenőrizheted az appon keresztül, látogatásodat követően pedig kényelmesen, telefonnal vagy bankkártyával fizethetsz, valamint hűségpontjaidat is felhasználhatod a parkolási díj kiegyenlítéséhez.

Tudj meg többet az Etele Klub hűségprogramról!

Az Etele Plaza parkolói
Az Etele Plaza-ban 1300 személyautó befogadására alkalmas parkolónkkal várunk Téged. Tetőparkolónk több mint 800 férőhellyel a Gyergyótölgyes utca felől érhető el, míg mélygarázsunk közel 500 parkolóhelye a Hadak útja felől közelíthető meg. Parkolóinkban elektromos járművek töltésére is lehetőség nyílik, töltőink ingyenesen használhatók 4 óra időtartamra.