HU EN

Töltsd le az ETELE appot:

App letöltése Apple Store-ról App letöltése Apple Store-ról
Pupa üzletnyitás az Etele Plaza 1. emeletén!

Pupa üzletnyitás az Etele Plaza 1. emeletén!

Etele Plaza

Olasz szépségápolási termékekkel vár a PUPA Milano!

A PUPA Milano legújabb üzletét az Etele Plaza-ban nyitja meg. A sminkmárka egy Olaszországban kigondolt és gyártott világmárka, mely olasz identitásának legtisztább értékeit képviseli. A márka 100%-ban állatkísérlet-mentes, termékei a legmodernebb technológiának és innovációnak köszönhetően a smink és a bőrápolás csúcsát testesítik meg.

Az üzlet nyitás alkalmából a PUPA az első 50 vásárlóját GLAMOUR-ajándékcsomaggal ajándékozza meg! A ajándékcsomagban öt fantasztikus terméket kapnak a szerencsések: egy szempillaspirált, szemhéjpúdert, szájfényt, sminklemosó kendőt és egy klasszikus piros neszeszert. Látogass el május 5-én Te is a PUPA-ba és csapj le a szebbnél szebb sminktermékekre!

Az Etele Plaza I. emeletén megtalálható PUPA üzletben számtalan szem és ajak kiemelő sminket találtok meg, továbbá arc- és testápoló termékeket, parfümöket és kreatív beautykiteket is megvásárolhattok kiemelkedő minőségben. A kutatásoknak, a garantált minőségű alapanyagoknak és az innovatív formuláknak köszönhetően a sminkmárka mindig a trendek élén jár, mind a színárnyalatokat, mind a termékösszetételeket tekintve. 

A PUPA élénk színeinek és széles termékválasztékának köszönhetően a tökéletes smink garantált. Fedezd fel az Etele Plaza-ban található üzletükben a tökéletes rúzst vagy palettát, és éld át te is a Made in Italy-életérzést!