Töltsd le az ETELE appot:

App letöltése Apple Store-ról App letöltése Apple Store-ról
Red Bull Paper Wings Döntő az Etele Plaza-ban

Red Bull Paper Wings Döntő az Etele Plaza-ban

Etele Plaza

Váltsd valóra Da Vinci álmát! 

Már a suliban is a Tiéd volt a legmenőbb papírrepülő? Jól célzol és szeretsz versenyezni? Ha már bólogatsz is, akkor a papírrepülő bajnokságon a helyed! Nálunk intő helyett kupa jár a tehetségért!

A Red Bull Paper Wings világdöntője májusban lesz, amire három nemzetközi kategóriában tudsz kvalifikálni: 

  • Leghosszabb repült táv A helyszínen a repülők megtett távolságát díjazza a zsűri
  • Legtöbb levegőben töltött időA helyszínen a repülők levegőben töltött idejét díjazza a zsűri
  • Aerobatics – Online kreatív challenge: Mutasd meg Instagramon vagy TikTokon a papírrepülő hajtogató tudásodat és taggeld a @redbullhu oldalát a #redbullpaperwings és #hungary hashtaggekkel

A szervezők  innovatív megoldásokhoz passzoló, modern helyszínt kerestek a verseny harmadik selejtezőjének és döntőjének megvalósításához, így esett a választásuk az Etele Plaza-ra. 
A repülőd szabad szárnyalásához mi biztosítjuk a tágas teret, a klassz hangulatot és a papír-alapanyagot is, Neked csak magadat és a flottádat kell hoznod.

Időpont: április 10-én, vasárnap; 11:00–17:00 között.

Legyél te a legjobb papírrepülőgép pilóta! (redbull.com)

Világszerte rengetegen rajonganak ugyanazért a hobbiért, mint Te. A rendezvényen új barátokra lelhetsz, és biztos lehetsz abban, hogy sokan fognak szurkolni Neked, mert összehoz a közös szenvedély.

A jelentkezéshez még egy kis inspiráció: „Gyerekként imádtam kísérletezni a repülőkkel, végül a versenyre is egy olyan designt választottam, amire édesapám tanított meg, csak egy kicsit alakítottam rajta” – mesélte Cameron Clark, a 2019-es Red Bull Paper Wings nyertese, akinek egy életre szóló élmény volt a verseny. Az ausztrál egyetemista srác a nagy szárnyfelületre, a tűpontos hajtásra és a függőleges dobásra esküszik. 

Most Te is megmutathatod, milyen pilóta vagy! Ha pedig elfáradnál vagy elfogyna az üzemanyagod papírrepülő dobálás közben, az Etele Gasztro Placc éttermeiben fel tudsz tankolni. 

Regisztráció: https://paperwings.redbull.com/hu-hu/event/449

Csatlakozz a Facebook-eseményhez: https://www.facebook.com/events/736725117231852