HU EN

Töltsd le az ETELE appot:

App letöltése Apple Store-ról App letöltése Apple Store-ról
Töltődj fel az Etele Plaza-ban

Töltődj fel az Etele Plaza-ban

Etele Plaza

Ha az év eleji hajrá és a hétfők önmagukban nem lennének elegek, itt van nekünk a Blue Monday is. A “kék hétfő” január harmadik hétfője, amire az év legdepressziósabb napjaként tekintenek. Bár érdemes hozzátenni, hogy ez egy tudományosan nem igazán megalapozott PR-koncepcióként indult, ettől függetlenül a szezonális depresszió és az év eleji nyomás egy valós történés. A hangulatunkra kétségtelenül hatással vannak az olyan tényezők, mint a szürke időjárás, a korai sötétedés, a kijózanító visszarázódás az ünnepekből, vagy újévi fogadalmaink csúfos bukása, ami tovább csökkenti a motivációnkat.

Hogy tudunk ezen túljutni, és visszanyerni a lemerülő energiáinkat? Ne komplikáld túl a napjaidat, légy türelmes és kedves önmagaddal. És persze egy kis plusz kényeztetés sem árthat.

Mozgásra fel

Bár elkezdeni lehet, hogy nehéz, közben mindig rájön az ember, hogy milyen jó is egy kiadós edzés. Felszabadulnak az energiák, feloldódnak a feszültségek, az utána érzett büszkeség pedig egy garantált motivációlöket! A Life1 Etele fitneszteremben 2000 nm-en, egyedi környezetben, a legmodernebb gépek között vághatsz bele a mozgásba akár egyedül is, de a több mint 20 óratípus között szuper csoportos programokat is találhatsz: a pörgős aerobic vagy táncos óráktól kezdve a nyugodtabb hangulatú pilates és gerinctorna órákig.

Kapcsolj át egy másik világba

Néhány órára elrugaszkodnál a valóságtól, és inkább becsöppennél King’s Man kalandjaiba, segítenél Pókembernek megkeresni a hazautat vagy kicsit megölelgetnéd Cliffordot, a nagy piros kutyát? Az Etele Cinema új szintre emeli a mozizás élményét. Egyedi termekkel, látványkavalkáddal és a legújabb filmekkel várunk, hogy tuti vidáman zárhasd a napodat!  További részleteket és az aktuális műsorprogramot megtalálod az etelecinema.hu oldalon.

Kedvenceink közelsége

Sokszor bizonyították már, hogy a háziállatok  hatékonyan képesek javítani a hangulatunkon. Tudtad, hogy az Etelében nem kell lemondanod a kutyusod társaságáról? A tágas terekben kényelmesen elfértek, a nagy liftekkel könnyedén mozoghattok az egész plázában, így bundás kis barátod bármikor elkísérhet egy kis shoppingolásra!

Harapj bele a boldogságba

Ugye téged is mosolyogtatott már meg egy finom falat? Felejtsd el a bűnözés fogalmát, every day is a cheat day! Ha éppen egy ízletes olasz tésztát kívánsz meg, akkor válassz kedvedre a Bellozzo fogásai közül. Utána, ha  egy kis édesre vágysz, a Crépes Factory palacsintái garantáltan megmozgatják majd az ízlelőbimbókat. De az Etele Plaza harmadik emeletén található Gasztro Placcon a hamburgerekről, ázsia fogásokról, és  a laktató salátákról sem kell lemondanod Csekkold az éttermek listáját ITT , és találj örömteli pillanatokat az Etele Plaza-ban januárban is!

#teleenergiával #telefeltöltődéssel

Kapcsolódó hírek

Fedezd fel a kerti partik elengedhetetlen kellékeit az Etele Plaza-ban

Beköszöntött a kánikula, a szikrázó napsütés, aki csak teheti a friss levegőn tölti a hétvégi családi...

Szerezd be a nyári kalandok stílusos kiegészítőit az Etele Plaza-ban!

Szerezd be a nyári kalandok stílusos kiegészítőit az Etele Plaza-ban!

Harapj bele a világba az Etele Plaza Gasztro Placcon

Olasz konyha, egy falatnyi Ázsia, vagy éppen egy kiadós hamburger? Az Etele Plaza harmadik emeletén...

Töltsd le az Etele App-ot!

App letöltése Apple Store-ról App letöltése Apple Store-ról