HU EN

Töltsd le az ETELE appot:

App letöltése Apple Store-ról App letöltése Apple Store-ról
Trend alert: Frissítsd fel a ruhatáradat nálunk!

Trend alert: Frissítsd fel a ruhatáradat nálunk!

Nézz be az Etele Plaza-ba, és fedezd fel a szezon legújabb trendjeit! Az idei nyarat a kirobbanó optimizmus jellemzi. A szezon színpalettáját a harsány színek dominálják, porondra kerül a púder pink, coral rose, hűsítő kék, derűs sárga, valamint a zöld minden mennyiségben, és a narancs árnyalatai is előkerülnek.


A szürke hétköznapok után, végre itt a napsütés, ideje felfrissíteni a gardróbunkat! ” – kezdte Epres Panni az Etele Trendkurátora. “Lépjetek ki a komfortzónátokból és válasszatok üde és élénk színeket! A színes ruhák kiválasztása mellett nekem első dolgom az anyagösszetételt is ellenőrizni, hiszen ebben a tikkasztó melegben csak szellős és könnyű darabokat kapok fel nap, mint nap.

Az alapdarabok most is hódítanak, gardróbunkban továbbra is kötelező elem lesz legalább egy blézer, amit a tervezők a szezonban bőszárú nadrágokkal kombináltak a kifutókon. Idén nyáron a feltűnőbb darabokon lesz a hangsúly, a tavalyi év monokróm szettjei háttérbe kerülnek. 

Pink blézer

Peek & Cloppenburg – HUGO Blézer

Fehér bőr sneaker

ECCO – Sneaker

Trendkurátorunkkal, Epres Pannival bejártuk az Etele Plaza üzleteit, és levadásztuk a szezon legmenőbb darabjait! Nézd meg Te is IGTV-videónkban, milyen divattippekket ad Panni idén nyárra:

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Etele Plaza (@etele_plaza) által megosztott bejegyzés

Visszatérnek az 50-es, 60-as évek! Az Etele Plaza kirakataiban és üzleteinek polcain matching szettekkel, szoknyákkal és hozzájuk illő blézerekkel, áttetsző anyagokkal, valamint őrült kivágásokkal találkozhatunk. Ezeket a jól kombinálható szetteket a merészebbek sneakerekkel is feldobhatják, de biztosan nem lőhetünk mellé egy loaferrel vagy egy oxford-cipővel sem. 

Peek&Cloppenburg – Loafer Ralph Lauren világoskék mokaszin

GAP – Pink felső

Etele Plaza Pinterest válogatás

 

 

Kapcsolódó hírek

Digitális kuponfüzet

Töltsd le digitális kuponfüzetünket!

Szökőnap az Etele Cinema-ban

Minden órában más-más akció várja a filmrajongókat, egy teljes óra bevételét pedig jótékonyságra...

A karácsony varázsával vár az Etele Plaza!

Ráadásul decemberben akár Disneyland-i álomutazást is nyerhetsz!

Töltsd le az Etele App-ot!

App letöltése Apple Store-ról App letöltése Apple Store-ról