HU EN

Töltsd le az ETELE appot:

App letöltése Apple Store-ról App letöltése Apple Store-ról
Ultramodern Hyundai KONA-t nyert vásárlónk

Ultramodern Hyundai KONA-t nyert vásárlónk

Etele Plaza

Az Etele Plaza életében a kezdetektől fogva a vásárlóknak és családoknak nyújtott különleges élmények kapnak főszerepet. Jó érzéssel töltött el bennünket, hogy a 2021-es évet egy nagyszabású Hyundai-nyereményjátékkal zárhattuk, aminek keretein belül egy Hyundai KONA-t adtunk át a fődíj nyertesének, Viktóriának.

Az autó átadást követően Viktória és családja egy szuper napot töltött az Etele Plaza-ban. Viktória napja különösen varázslatos volt, egy relaxáló-szépítkező délelőttöt tartott, amíg családja vásárolt és nézelődött az üzletekben. A Douglas-ban és a BioHairben gyönyörű sminket és frizurát készítettek neki, eközben férje és kisfia felderítette a bevásárlóközpont játéksarkát, a piros maci szobrokat és a gyermekbarát üzleteket. A család egy finom ebéddel koronázta meg a plázában töltött napot, az Etele Plaza EscoBar étteremben.

Nézd meg a család látogatásáról készített kisfilmet a Youtube-csatornánkon!



Köszönjük mindenkinek, aki részt vett a játékban, Viktóriának és családjának pedig sok-sok örömteli pillanatot és plázázást kívánunk! Tartsátok nyitva a szemeteket, mert az Etele Plaza-ban mindig élményekkel és meglepetésekkel készülünk számotokra!

Kapcsolódó hírek

Digitális kuponfüzet

Töltsd le digitális kuponfüzetünket!

Szökőnap az Etele Cinema-ban

Minden órában más-más akció várja a filmrajongókat, egy teljes óra bevételét pedig jótékonyságra...

A karácsony varázsával vár az Etele Plaza!

Ráadásul decemberben akár Disneyland-i álomutazást is nyerhetsz!

Töltsd le az Etele App-ot!

App letöltése Apple Store-ról App letöltése Apple Store-ról