HU EN

Töltsd le az ETELE appot:

App letöltése Apple Store-ról App letöltése Apple Store-ról
Ünnep a hétköznapokban

Ünnep a hétköznapokban

Epres Panni

Bár kinőttem már abból a korból, hogy csak rólam szóljon a születésem napja, mégis jó egy kicsit ünnepelni. Az elmúlt években ráadásul gyönyörű idő volt még késő ősszel is, elhúzódott a vénasszonyok nyara, ami reggelenként jókedvre derít! Nem is olyan lassan persze elérkeznek a fáradt, kissé melankólikus esték, de ne hagyjuk, hogy ez a kedvünket szegje!

Anyukámtól azt tanultam, hogy minden ünnepet meg kell tartani! Ha végre adódik alkalom arra, hogy megkülönböztessünk egy hétköznapot a többitől, akkor uccu neki, készüljünk rá, mert ez örömet okoz mindenkinek.

Néhány évvel ezelőttig nem bővelkedtünk boldog őszi ünnepekben és bár Halloween még mindig nem a mi kultúránk része, de alkalom arra, hogy színt hozzon a környezetünkbe! Nem könnyen vettem rá magam, mert sok szeméttel jár, de a gyerekek kedvéért már tökélyre fejlesztettük a tökfaragás tudományát. Minden évben összetereljük a barátokat, unokatestvéreket és órákon keresztül alkotunk. Már nem csak kivájjuk, kivágjuk és mécsest teszünk bele, hanem színes akrill festékkel mázoljuk be a tököket vagy habtéglát teszünk bele és művirágokat szúrunk bele.

Őszi színekkel, puha anyagokkal, szárított virágokkal feldobhatjuk otthonunkat és kellemesebbé varázsolhatjuk az óraátállás utáni hosszú estéket. November vége felé pedig már a télre hangolódva, a Mikulást és a karácsonyt várjuk. Ebben az időszakban szeretünk bekuckózni meleg pokrócokkal a kanapén, többet vagyunk otthon, és ez remek alkalom arra, hogy mesés díszeket, apró ajándékokat készítsünk a gyerekekkel. Évről-évre rengeteg ötletet gyűjtünk, gyakran keresgélünk újdonságokat a neten, a Pinterest nagy barátunk! A közös, családi kreatívkodás színt visz a késő őszi estékbe, együtt számoljuk a napokat, és alig várjuk a csodás decemberi ünnepeket.

Epres Panni Pinterest válogatása

Egy szó, mint száz, ünnepeljünk!

Találjunk alkalmat, társaságot, fogjuk kézen a barátokat és színesítsük be a mindennapokat!

 

Kapcsolódó hírek

Digitális kuponfüzet

Töltsd le digitális kuponfüzetünket!

Szökőnap az Etele Cinema-ban

Minden órában más-más akció várja a filmrajongókat, egy teljes óra bevételét pedig jótékonyságra...

A karácsony varázsával vár az Etele Plaza!

Ráadásul decemberben akár Disneyland-i álomutazást is nyerhetsz!

Töltsd le az Etele App-ot!

App letöltése Apple Store-ról App letöltése Apple Store-ról