Töltsd le az ETELE appot:

App letöltése Apple Store-ról App letöltése Apple Store-ról
WORLD OF ROBOTS

WORLD OF ROBOTS

Etele Plaza

Ha kíváncsi vagy mit hoz a jövő, hogyan válik egyre inkább életünk megkerülhetetlen részévé a robotika és megnéznéd élőben a közönségkedvenc filmek robot szereplőit, akkor nem hagyhatod ki a World of Robots kiállítást. Március 3-ától három hónapon keresztül interaktív kiállítás várja a látogatókat az Etele Plaza harmadik emeleti rendezvényközpontjában. 

A kiállítás részeként láthatóak lesznek a legújabb fejlesztésű humanoid robotok és számos játékot is ki lehet próbálni, mint például a transformerek, irányítható focilabda, rakodó tank robot, rajzoló robotkarok, 3D nyomtatók. A Sci-fik szerelmesei pedig különösen örülni fognak az eredeti filmes relikviáknak, mint például a Vasember, R2D2, Terminator vagy a Robotzsaru. Ezenfelül több méteres koncepció robotok, robot állatok, és a digitális kultúrához köthető kiemelkedő újítások, sőt még egy marsjáró koncepció robot is bemutatásra kerül. 

Izgalmas játékokkal és a pláza területén további kísérő programokkal is készülünk az érdeklődők számára, melyeknek részleteiről közösségi média oldalainkon fogunk hírt adni hamarosan. 

A World of Robots kiállítás kicsiknek és nagyoknak, családoknak és iskolás csoportoknak egyaránt izgalmas szórakozást kínál. 

Jegyek a helyszínen és a www.jegy.hu oldalon kaphatók.

Jegyárak: https://robotkiallitas.hu/jegyek/ 

Részletek a kiállításról: https://robotkiallitas.hu/