HU EN

Töltsd le az ETELE appot:

App letöltése Apple Store-ról App letöltése Apple Store-ról

Várja a gyerkőcöket az Etele Kids!

A robotrajongó rosszcsontok tuti élvezni fogják a találkozást Pepperrel, a 2. emeleti információs pultnál, aki önállóan tud kommunikálni és szívesen segít a tájékozódásban is, és megmutatja merre találjátok az Etele Plaza legizgalmasabb pontjait. Például, ha a nappalit és a TV-t szélesebb vászonra cserélnétek, az Etele Cinema KIDS terme lesz a nektek való helyszín! A színes székekre vagy a családi boxokba bekuckózva a legkisebbeket is azonnal elvarázsolja a mesék világa. Itt ráadásul vetítés közben sincs teljesen sötét és a hangerőt is úgy állítottuk be, hogy a legkisebb füleknek is kellemes legyen. És ne aggódjatok, KIDS termünkben egy kis mocorgás és zsivaj is belefér!

Fedezzétek fel az Etele Plaza legújabb lakóit kincskereső játékunkkal!

Piros maciszobraink már a bejáratnál köszöntik a látogatókat, és a bevásárlóközpont több pontján is felbukkannak. A gyerekek számára izgalmas játékot szerveztünk: a plázában kiállított öt macit kell megtalálniuk, és a kincskereső térképben leírt barátságos kérdéseket megválaszolniuk.

Igényeljetek kincskereső térképet az InfoBárban!
Látogassatok el a piros macikhoz és Pepper robothoz, és válaszoljátok meg a kincskereső füzetben feltett kérdéseket!
Mutassátok be a helyes megfejtést az InfoBárban, és vegyétek át ajándékot!

Az örökmozgókat kifejezetten nekik kialakított térrel, és digitális játszószőnyeggel is várjuk a Gasztro Placcon, hogy amíg a szülők kényelmesen megebédelnek, addig a gyerkőcök is lefoglalják magukat. A legkisebbek részére természetesen etetőszéket is biztosítunk, illetve külön családok számára kialakított mosdók is segítik a nálunk töltött idő még kényelmesebbé tételét.

Ráadásul a rossz időben sem kell lemondani a játszótéri kalandokról. A KÖLYÖKPARK Játszóház hatalmas játszótérrel, mászórendszerrel, üveghíddal, indiáncsapdával, csúszdával várja a gyerekeket. A kisebbek pedig a kifejezetten számukra kialakított labdamedencével, trambulinnal, formaillesztő és -babaringató játékokkal kelthetik életre kalandvágyukat.

 

Töltsd le az Etele App-ot!

App letöltése Apple Store-ról App letöltése Apple Store-ról