HU EN

Töltsd le az ETELE appot:

App letöltése Apple Store-ról App letöltése Apple Store-ról

Kockaland kiállítás

2024.05.22. - 2025.12.31.

itt találod
3. emelet

Nemzetközi kiállítás és játszóház LEGO® kockákból az Etele Plaza-ban!


A kiállítás

Több, mint 20 egyedi alkotás, 150 m2 LEGO® kockákkal beépített terület, egyedülálló építmények és lélegzetelállító alkotások 3 kontinensről.

A teljesség igénye nélkül a legnagyobb sikerfilmek és pop kulturális utalások szereplői láthatóak az egyedi építményeken teljesen egyedi megközelítésben.


Az óriás terepasztalokon, életre kel:

 • a Navik bolygója a Pandora az Avatarból;
 • a tündék varászlatos erdei világa Völgyzugoly, Gyűrűk Ura-ból;
 • a dinók éppen kitörnek a Jurassic World-ből,
 • Micimackó pedig Tigrissel és Nyuszival bújócskázik;
 • a Jóbarátok a Central Perk-ben kávéznak;
 • Harry Potter megérkezik Roxfortba az Express vonattal;
 • és a Baldur’s Gate inspirálta csatában a lovagok éppen visszaverik a sárkányok támadását egy óriás várnál.

A kiállításon láthatóak lesznek a legnagyobb Start Wars űrhajók, melyek egy lebegő installációban kaptak helyet, valamint elkészült a hírhedt Tatooine bolygó, valamint a Clone Wars sorozat pár jellegzetes helyszíne is. Mindezek mellett egy közel 30 méter hosszú város is megépült, reptérrel, vidámparkkal, pályaudvarral, Marvel és DC hősökkel és gonoszokkal teletűzdelve.

A Ninjago rajongókat egy külön terepasztal várja sárkányokkal és ninja robotokkal, de találkozhatunk kalózokkal is.

A kiállítás szó szerinti „csúcspontja” a közel 4 méter magas, a Warhammer 40k világa által inspirált mega torony, mely önmagában több, mint 100.000 LEGO® kockából áll.

Az egyedi ritkaságok és muzeális értékű LEGO® relikviák mellett, megtalálható pl.: a CONCORD repülő, a valaha készült leghosszabb hivatalos szett, a TITANIC , az Apollo 13, és több tucat óriás LEGO® modell autó is bemutatásra kerül.

A családokat egy játékos kvízzel várják, mely során a gyerekek megkereshetik az asztalokon megbúvó kakukktojásokat ezzel garantálva a kellemes időtöltést.

Az interaktív elemekkel tűzdelt kiállítás gyermekek és felnőttek számára is egyaránt emlékezetes programlehetőségként szolgál.

A játszóház

Játszóházunkban több, mint 500.000 kocka és alkatrész várja az alkotókat 3-99 éves korig. Az építést barátságos, felkészült animátoraink ötletekkel és különleges építési technikák átadásával segítik. Tematikus installációink és kocka válogatásaink garantálják, hogy a gyerekek egy percig sem fognak unatkozni, hiszen minden állomásnál egy újabb kihívás várja őket.

A legfiatalabb kocka rajongókat biztonságuk érdekében külön elszeparált DUPLO részleg várja, mely már 3 éves kortól igénybe vehető.

Építsd meg a legmenőbb kocsit és versenyezz járműveddel a több, mint 4 méter hosszú lesiklópályán! Tanulj meg virágokat építeni és ültesd el őket a KocKaland kertjébe. Építs házat, rendőrséget vagy bármilyen épületet és segíts benépesíteni KocKaland főutcáját!

A játszóházban helyet kapott egy különleges építősarok is, ahol több száz kilogramm ömlesztett LEGO áll rendelkezésre az alkotáshoz. Ráadásul az itt megépített kreálmányok akár haza is viheted magaddal!

A bolt

A bolt kínálatában napjaink legnépszerűbb készletei mellett megtalálhatóak olyan gyűjtői ritkaságok is, melyek hagyományos kereskedelmi forgalomban már nem kaphatóak.

A fenntarthatóság jegyében elindult a KocKaland ReKocka program is. A cég hitvallása szerint nincs olyan LEGO kocka, mely felesleges lenne és ne tudna örömet okozni újabb tulajdonosának. A boltban a ReKocka kínálatából szabadon lehet építeni és válogatni. A kiválasztott kockákat pedig egyszerűen, súly alapon lehet megvásárolni az új készletekhez képest jóval alacsonyabb áron.


Jegyárak

 • Játszóház: 2990.- Ft / fő
 • Kiállítás: 2990.- Ft / fő
 • Kombinált belépőjegy: 4990.- Ft / fő
 • Kombinált családi belépőjegy: 14.990.- Ft / 2 felnőtt, 2 gyermek (18 éves korig)

14 éves korig a kísérőnek is belépőjegyet kell váltania a játszóházba. Szülői felügyelet mellett tudnak a gyermekek a játszóházban tartózkodni. A játszóház 4 éves kor alatt nem használható.


Nyitvatartás

Hétfő-vasárnap: 10:00-20:00

A kiállítás 2025.06.01-ig látogatható.

Töltsd le az Etele App-ot!

App letöltése Apple Store-ról App letöltése Apple Store-ról