HU EN

Töltsd le az ETELE appot:

App letöltése Apple Store-ról App letöltése Apple Store-ról

Rólunk

Galéria

Galéria

Képek az Etele Plaza épületéről, rendezvényeink hangulatáról, karácsonyi időszakról, piros macikról és Pepper robotról! Fedezd fel az Etele Plaza különleges hangulatát!

Bővebben
Etele App

Etele App

Találj oda az Etele Plaza bármelyik üzletébe könnyedén, zsebedben a legfrissebb kedvezményekkel!

Bővebben
Digitális megoldások

Digitális megoldások

A hazai piacon egyedülálló digitális megoldásokkal várja a látogatókat Magyarország első okosplázája.

Bővebben
Pepper

Pepper

Pepper robotunk egy barátságos és segítőkész társ a bevásárlóközpontban. Készségesen áll rendelkezésre, hogy segítsen a vásárlóinknak eligazodni az Etele Plaza területén. Kiválóan alkalmas arra, hogy információval szolgáljon az üzletekről, azok elhelyezkedéséről és nyitvatartási időiről. A rendkívül okos és interaktív Pepper lehetőséget teremt a látogatók számára, hogy könnyen megtalálják azokat a helyeket vagy szolgáltatásokat, amelyek érdeklik őket.

Bővebben
Etele Premium

Etele Premium

Emeld új szintre a vásárlás élményét premium szolgáltatásainkkal!

Bővebben
Fenntarthatóság

Fenntarthatóság

Szívügyünk a fenntarthatóság! Az Etele Plaza Magyarországon első bevásárlóközpontként szerezte meg az egyik legmagasabb, a BREEAM Very Good környezettudatos épületminősítést! Látogass el hozzánk Te is az ország első okosplázájába, ahol egyedi élményekkel és több, mint 150 üzlet kínálatával várunk!

Bővebben
Akadálymentesség

Akadálymentesség

Az a megtiszteltetés érte bevásárlóközpontunkat, hogy arany fokozatú akadálymentes tanúsítványra lettünk jogosultak! Várjuk azokat a speciális igényű látogatóinkat is, akik tartalmas kikapcsolódásra vágynak!

Bővebben
Elismeréseink

Elismeréseink

Legyél részese a sikerünknek, és hadd osszuk meg veled, hogy mi teszi az Etele Plaza-t igazán különlegessé! Tekintsd meg szakmai elismerésinket!

Bővebben
Kapcsolat

Kapcsolat

Érj el minket könnyedén. Bátran keress minket telefonon, e-mailen vagy akár közösségi média platformjainkon keresztül. Mindig itt vagyunk, hogy válaszoljunk a kérdéseidre, fogadjuk az észrevételeidet, vagy segítsünk bármilyen további információval. Célunk, hogy gyorsan és hatékonyan válaszoljunk, és segítsünk neked a lehető legjobban!

Bővebben

Töltsd le az Etele App-ot!

App letöltése Apple Store-ról App letöltése Apple Store-ról