HU EN

Töltsd le az ETELE appot:

App letöltése Apple Store-ról App letöltése Apple Store-ról

Etele Klub

Csatlakozz hűségprogramunkhoz, gyűjtsd a pontokat és élvezd az exkluzív kedvezményeket! Csak töltsd le vagy frissítsd az Etele App-ot, regisztrálj, és így automatikusan Etele Klub tagságot szerzel. Ne feledd, a hűségprogramunk előnyeit csak a legfrissebb verzió letöltésével érheted el!

App letöltése Apple Store-ról  App letöltése Apple Store-ról

Vásárolj, gyűjtsd az Etele Pontokat, és válogass limitált ajándékaink vagy kedvezményes mozi ajánlataink között.

Hogyan lehetsz Etele Klub tag?

Nyisd meg az Etele appot, és egy villámgyors bejelentkezést követően hozd létre személyes profilodat. A regisztrációt követően pedig azonnal elérhető lesz számodra az összes Etele Klub szolgáltatás. Az első 100 Etele Ponttal már regisztrációdkor megajándékozunk!

Hogyan gyűjthetsz Etele Pontokat?

Használd az alkalmazást az Etele Plaza-ban tett látogatásaid során, illetve őrizd meg a vásárláskor kapott blokkokat, így azonnal lehetőséged lesz extra kedvezményekhez jutni!

Ha nálunk vásárolsz és feltöltöd blokkodat az Etele applikációban, minden elköltött

100 Ft után 1 Etele Pontot

írunk jóvá egyenlegeden, ha vásárlásod, illetve blokkfotód az Etele Klub részvételi szabályzatának megfelel.

Ehhez csupán annyit kell tenned, hogy az üzletekben kapott blokkot bescanneled az applikáción belül az Etele Klub menüpontban. Fontos, hogy a képen jól olvashatóan látszódnia kell a vásárlás összegének, dátumának és az AP-kódnak is, ami után a rendszer automatikusan jóvá is írja az Etele Pontokat.  Ha nem szeretnéd, hogy a blokkon szereplő más információkat is megismerjünk (pl. hogy mit vásároltál), takard ki vagy hajtsd le a továbbítani nem kívánt részeket, és figyelj arra, hogy a feltöltött blokk a többi feltételnek is megfeleljen! A felételeket a részvételi szabályzat 4.1. tartalmazza.

Ha segítségre van szükséged, kollégáink az Infobarban rendelkezésedre állnak.

A blokk befotózás működése, szabályai:

Az Etele applikációban feltöltött blokkfotók alapján a vásárlási összeget Etele Pontokra számítjuk át neked.
Amennyiben aminden feltételnek megfelel, úgy minden elköltött 100 Ft után 1 Etele Pontot adunk.

 • A blokk feltöltésére a vásárlástól számítva 2 hét áll rendelkezésedre, ennél régebbi blokk nem tölthető fel.
 • A jóváírás vásárlási értékhez kötött, ami alkalmanként minimum 2000 Ft-ot jelent.
 • Egy nap maximum 100 000 Ft értékű vásárlásnak megfelelő, azaz 1000 Etele Pont szerezhető.
 • Egy nap maximum 10 darab blokk tölthető fel
 • Egy nap egy üzletből maximum 2 db blokk tölthető fel.
 • Egy hónapban maximum 4000 Etele Pont gyűjthető.
 • Csak az Etele Plaza üzleteiben kapott blokkok érvényesek. Amennyiben egy üzlet nyugta helyett számlát állít ki, a számla alapján járó pontok jóváírásáért kérjük fáradj el az Infobar-ba!
 • Egy blokk csak egyszer használható fel.
 • Csak regisztrációd időpontjától kiállított blokk tölthető fel.

Pontegyenlegedet és az Etele Pontokért elérhető ajánlatainkat applikációnkon belül az Etele Klub menüpontban bármikor megnézheted.

Az Etele Klub működésének további feltételeit részvételi szabályzatunkban találod.

Bónusz pontok

Hűségedet további extra pontokkal jutalmazzuk:

 • első regisztrációért 100 Etele Pontot,
 • az első blokk feltöltéséért szintén 100 Etele Pontot írunk jóvá egyenlegeden.

Pontbeváltás menete

Ajándéktárgyak:

Etele Pontjaidat – a készlet erejéig – Etele ajándéktárgyakra is beválthatod az Inforbarban.

Parkolás:

Megéri klubtagnak lenni, ugyanis automatikusan kedvezményekben részesülhetsz az Etele Plaza kijelölt szolgáltatásaiból. Kedvezményt biztosítunk klubtagjaink számára az okos parkolás díjából (beleértve a Premium parkolást is), appon keresztül történő fizetés esetén. Hűségpontjaidat beválthatod a parkolás díjának kiegyenlítésére is.

1 pont parkolásra való beváltás esetén 1 Ft-ot ér.

Bővebb információt a parkolásról itt találhatsz.

Premium parkolás:

A jövőben Etele Pontjaidat akár Premium parkolásod rendezésére is beválthatod. Klubtagként emellett automatikusan kedvezményekben részesülhetsz az Etele Plaza megjelölt szolgáltatásaiból. Bővebb információkért látogass vissza később weboldalunkra, és kövess minket közösségimédia-felületeinken!

Fontos! Csak akkor tudod Etele Pontjaid ajándékokra, kedvezményekre beváltani, ha rendelkezésre áll a teljes pontmennyiség!

Töltsd le az Etele App-ot az App Store és a Google Play áruházból!

App letöltése Apple Store-ról  App letöltése Apple Store-ról

Az Etele Klub hűségprogram részletszabályait az alábbi linken ismerheted meg teljeskörűen:

Hűségprogram szabályzat

Ismerd meg az Etele Plaza applikációt! 

Csak töltsd le az Etele applikációt az alkalmazásboltokból, majd regisztrálj az alkalmazásban és már Te is Klubtag vagy!

Az Etele Pont a hűségprogramunkban gyűjthető pont, amit beválthatsz ajánlatokra, ajándékokra, szolgáltatásokra.

Regisztrálj most, és regisztrációd után 100 Etele Pontot azonnal jóváírunk neked!

Sőt, ha feltöltöd az első, vásárlásod után kapott blokkod, további 100 ajándék Etele Pontot írunk jóvá elbírálás után!

Ezt követően nincs más dolgod, mint az Etele Plaza üzleteiben történő vásárlásaid során kapott blokkot jól olvasható módon, gyűrődésmentesen befotózni az Etele Appban, az Etele Klub / Pontgyűjtés menüpontban. Ellenőrizd az adatokat, küldd be és rövidesen már jóvá is írjuk vásárlásaid után az Etele Pontjaidat!

Bármelyik üzletünkben! Nem kell hozzá más, csak fotózd be az üzletben kapott blokkot jól olvashatóan, gyűrődésmentesen, amin látható a vásárlás összege, a vásárlás ideje és a blokk alján az AP kód.

Ha nem kaptál blokkot, hanem csak számlát, úgy kérjük, fáradj el az InfoBárba a 2. emeleten, ahol segítenek neked a beváltással!

Igen! Nálunk minden vásárlásod után, ami megfelel a szabályzat követelményeinek, gyűjthetsz Etele Pontokat! Még ha kedvezményesen vásároltál, akkor is!

Sajnos nem, csak az Etele Plaza üzleteiben történő vásárlásaid után tudsz Etele Pontot gyűjteni, viszont bármelyik üzletben vásárolhatsz és gyűjthetsz Etele Pontokat, nálunk minden vásárlásod számít!

Az alkalmazásban az Etele Klub / Előzmények oldalon láthatod előzményeidet, egyaránt a pontgyűjtést és pontbeváltást is.

Elutasításra akkor kerülhet egy blokk, ha az nem felel meg a szabályzatunknak. Ezek:

 • A blokk feltöltésére a vásárlástól számítva 2 hét áll rendelkezésedre, ennél régebbi blokk nem tölthető fel.
 • A jóváírás vásárlási értékhez kötött, ami alkalmanként minimum 2000 Ft-ot jelent, blokkok értékei nem összevonhatók.
 • Egy nap maximum 100 000 Ft értékű vásárlásnak megfelelő, azaz 1000 Etele Pont szerezhető.
 • Egy nap maximum 10 darab blokk tölthető fel
 • Egy nap egy üzletből maximum 2 db blokk tölthető fel.
 • Egy hónapban maximum 4000 Etele Pont gyűjthető.
 • Csak az Etele Plaza üzleteiben kapott blokkok érvényesek. Amennyiben egy üzlet nyugta helyett számlát állít ki, a számla alapján járó pontok jóváírásáért kérjük fáradj el az Infobar-ba!
 • Egy blokk csak egyszer használható fel.
 • Csak regisztrációt követő időponttól kiállított blokk tölthető fel.

Előfordulhat, hogy azért kerül elutasításra, mert nem jól kivehető a feltöltött fotón az összeg, a vásárlás dátuma, vagy az AP kód.

Ilyen esetben javasoljuk, töltsd fel újra a blokkot, ügyelj arra, hogy jól látható legyen ez a három információ, a blokk legyen jól megvilágítva, ne legyen a blokk gyűrött!

A beküldött blokkokat maximum 2 héten belül bíráljuk el, illetve legkésőbb 24 órán belül írjuk jóvá sikeres elbírálást követően.

Ügyelj a fotó minőségére! Ha jól olvasható a fotó és az alkalmazás is azonnal felismerte rajta az adatokat, akkor akár pár másodpercen belül is megkaphatod az Etele Pontjaidat! Ellenkező esetben a felismerés sajnos több időt vehet igénybe.

Jelenleg csak vásárlásod után tudsz Etele Pontot gyűjteni, de kövess minket figyelemmel, hamarosan újabb lehetőségekkel fogunk jelentkezni, amivel még több Eteel Pontot gyűjthetsz!

Etele Pontjaidat az applikációban az Etele Klub / Klubtagjainknak szekcióban tudod beváltani az ott felsorolt ajánlatokra. Válaszd ki a kategóriát, majd azon belül a beváltani kívánt ajánlatot.

Az egyes ajánlatok beváltásához szükséges pontmennyiséget az ajánlati listában és az ajánlat adatlapján is láthatod. Ha egyenlegeden rendelkezel a megfelelő mennyiségű Etele Ponttal, nincsen más dolgod, csak fáradj el a beváltás helyszínére (pl. InfoBár), majd jelezd beváltási szándékod.

A beváltás csak az ajánlat adatlapján megjelenő QR kód érvényesítésével lehetséges, beolvasást követően az ajánlat pontértéke levonódik az egyenlegedből, Te pedig megkapod az ajánlatban foglalt terméket, engedményt!

A gyűjtött Etele Pontok a vásrlást követő 12. hónap végéig válthatók be. Ha pl. 2022. április 08-án vásároltál és gyűjtöttél Etele Pontokat, azokat 2023. április 30-ig tudod beváltani.

Töltsd le az Etele App-ot!

App letöltése Apple Store-ról App letöltése Apple Store-ról