HU EN

Töltsd le az ETELE appot:

App letöltése Apple Store-ról App letöltése Apple Store-ról
ETELE CINEMA – MÁRCIUSI FILMAJÁNLÓ

ETELE CINEMA – MÁRCIUSI FILMAJÁNLÓ

Etele Plaza

Gyere el hozzánk az ETELE Cinema-ba, és nézd meg a legújabb filmeket. Lássuk mit tartogat még a filmrajongók számára a március!

Március 16-án debütált a Shazam – Az Istenek haragja, melyben olyan nagy nevekkel találkozhatsz nálunk a filmvásznon, mint Zachary Levi, Helen Mirren és Lucy Liu. A villámgyors szuperhős és csapata ismét nagy slamasztikába keveredett, ugyanis most Atlas lányainak világromboló gonosz tervét kell megállítaniuk. Ha tudni szeretnéd, hogy hogyan bontakozik ki a történet, látogass el hozzánk!

Március 23-án megérkezett John Wick a várva várt negyedik felvonással, amit már lassan egy éve várnak a sorozat rajongói. Keanu Reeves, azaz John Wick a vadonatúj akció-thrillerben továbbra is a Felső Körrel száll szembe. Miközben John az alvilág legsötétebb alakjai elől menekül, bejárja szinte az egész világot, Osakából New Yorkba megy, de eközben a sivatagban is tesz egy kilépőt, majd egyenesen megy tovább Berlinbe. A közel háromórás játékidő alatt természetesen nem csak lenyűgöző helyszínek, hanem régi-új szereplők is feltűnnek a vásznon. Ha kíváncsi vagy melyik kedvenc szereplőid jelennek meg újra a cselekményben, ülj be hozzánk egy vetítésre!

Ha kisebb gyerekekkel moziznál, tedd felejthetetlenné számukra is a filmnézést! A KIDS mozitermünket teljes mértékben a gyermekekre szabtuk, különleges látványvilággal és funkciókkal. Vetítés közben sincs teljesen sötét és a hangerőt is úgy állítottuk be, hogy a legkisebbek hallása se károsodhasson. Tökéletes családi választás a március 30-án műsorra kerülő Super Mario Bros: A film című animációs mese. Nézzétek meg közösen Mario & Luigi, a híres vízvezeték-szerelő testvérpár és a játékból jól ismert karakterek, Peach hercegnő, Bowser és Toad kalandjait.

Természetesen a kikapcsolódás nem teljes a megszokott kísérők nélkül: nézz körül büfénkben, ahol továbbra is változatlan kínálattal, mindig friss termékekkel várunk. Ha ez még mindig nem elég, próbáljátok ki Premium szintünket, ahol svédasztalos büfénkben történő étkezés után élvezhetitek a különlegesen tágas és kényelmes foteljeinket is.

ETELE Cinema – Főszerepben az élmény!

Kapcsolódó hírek

Digitális kuponfüzet

Töltsd le digitális kuponfüzetünket!

Szökőnap az Etele Cinema-ban

Minden órában más-más akció várja a filmrajongókat, egy teljes óra bevételét pedig jótékonyságra...

A karácsony varázsával vár az Etele Plaza!

Ráadásul decemberben akár Disneyland-i álomutazást is nyerhetsz!

Töltsd le az Etele App-ot!

App letöltése Apple Store-ról App letöltése Apple Store-ról