HU EN

Töltsd le az ETELE appot:

App letöltése Apple Store-ról App letöltése Apple Store-ról
A karácsony varázsával vár az Etele Plaza!

A karácsony varázsával vár az Etele Plaza!

Etele Plaza

Ha a karácsonyi készülődésről van szó, akkor az emberek többsége általában két véglet valamelyikéhez tartozik: vannak olyan ismerőseink, akiknél december elején már minden ajándék beszerezve, sőt becsomagolva várja a szentestét, a lakás feldíszítve, a menü és az ünnepi outfit az utolsó apró részletig megtervezve, és olyanok is, akik mostanában kapnak észbe és kezdenek hozzá mindenhez.

Az Etele Plaza az a hely, ahová mindkét típusnak érdemes ellátogatnia az ünnepre hangolódás heteiben. Az ünnepi díszbe öltözött bevásárlóközpont több mint 150 üzlettel, prémium termékek és szolgáltatások széles kínálatával és fantasztikus programokkal készül kicsiknek, nagyoknak, családoknak, egyszóval mindenkinek. Legyen szó ajándékvásárlásról a család va

gy a baráti körünk bármely tagjának, vagy arról, hogy semmit sem találunk a gardróbunkban, amit felvennénk a céges karácsonyi rendezvényre, a Massimo Dutti vagy a Peek & Cloppenburg kínálatában az elegánstól a hétköznapiig mindenfajta ruha és kiegészítő megtalálható. Ha pedig valami lazábbat keresünk, akkor a GAP egyetlen hazai üzlete, ha sportosabbat, akkor Buda egyetlen Nike üzlete lesz a kihagyhatatlan célpontunk.

De lehet ajándék egy emlék is: a tavalyi adventi időszakban óriási sikerrel működő szelfipont és fotóhelyszín idén 3 fajta, pompás karácsonyi dekorációval vár mindenkit a bevásárlóközpont 1. emeletén. Itt készíthetünk saját fotókat, de szakértő segítség is rendelkezésre áll: december 1-től az Etele Plaza weboldalán keresztül profi fotóshoz is foglalhatunk időpontot, és készülhetnek a jobbnál jobb egyéni, családi vagy baráti karácsonyi fotók.

Ajándékozni még jobb, ha ezt úgy tehetjük, hogy tudatos és fenntarthatóbb lehetőségek közül választhatunk, miközben még a hazai vállalkozókat is támogatjuk. Épp ezeket találjuk meg az Ajándék Terminálban, aminek idén is az Etele Plaza ad otthont és ahol több mint 120 hazai designer termékei, köztük kézműves karácsonyi finomságok, fenntartható dekortárgyak és egyedi kiegészítők között válogathatunk.

Néha nehéz eldönteni, hogy vajon a szeretteink minek örülnének a legjobban. Ilyenkor jönnek jól az olyan szabadon felhasználható ajándékok, mint az Etele ajándékkártya, amit az InfoBar-ban tudunk megvásárolni és tetszőleges összeggel feltölteni, megajándékozottunk pedig a következő 6 hónapban bármikor levásárolhatja az Etele Plaza üzleteiben. Szintén jó ötlet lehet egy közös ETELE Cinema moziélmény, az ajándékjegyek közül választhatunk a Comfort vagy a Premium szintekre szólókat. Megvehetjük őket a mozipénztárakban, de akár otthonról, online is.

Az Etele Plaza az a hely, ahol nemcsak beszerezhetőek az ajándékok, hanem maga a bevásárlóközpont is megajándékozza a vásárlókat: november 27. és december 24. között naponta, hetente és a teljes időszak lezárultával is csodás nyeremények várnak mindenkire. A részvételhez nem kell mást tenni, mint feltölteni a nyugtákon található AP kódokat az Etele App-ba. Minden nap kisorsolnak egy-egy 50.000 Ft értékű Etele Plaza ajándékkártyát, páros ETELE Cinema Comfort mozijegyet és Bluetooth hangszórókat. Hetente nyerhetünk egy családi belépőt az ókori Görögországot bemutató nagyszabású kiállításra, egy kétszemélyes SUP túrát vagy a 4 privát vetítés egyikét az ETELE Cinema-ban (ez utóbbi fél évig felhasználható, egy egyéni kiválasztott filmvetítésre családdal, vagy barátokkal, és közepes popcorn menüvel mindenki számára). A főnyeremények pedig egészen lenyűgüzőek: a szerencsés nyertesek egy Disneyland-i álomutazással vagy egy Samsung Galaxy Z Flip 5 okkostelefonnal lesznek gazdagabbak.

Akár a karácsonyi nagybevásárlás, az ünnepi vacsorák előtti gardbróbfrissítés vagy csak egy kellemes kikapcsolódást kínáló program a cél, az Etele Plaza mindenkit vár.

Kapcsolódó hírek

Digitális kuponfüzet

Töltsd le digitális kuponfüzetünket!

Szökőnap az Etele Cinema-ban

Minden órában más-más akció várja a filmrajongókat, egy teljes óra bevételét pedig jótékonyságra...

Az ETELE Cinema pályázatot hirdet

Filmszakértők, figyelem! Az ETELE Cinema kurátort keres.

Töltsd le az Etele App-ot!

App letöltése Apple Store-ról App letöltése Apple Store-ról