HU EN

Töltsd le az ETELE appot:

App letöltése Apple Store-ról App letöltése Apple Store-ról
G-Star & Hooded Staff

G-Star & Hooded Staff

Férfi divat, Női divat

itt találod
2. Emelet

mai nyitvatartás:
10:00 - 21:00

A G-Star márkát Amszterdamban alapították, manapság már az egész világon ismertté vált és a termékeit örömmel és kényelemmel viselik férfiak és nők. Hírnevének elterjedése és maga minőségi jellemzői, valamint egyedi megjelenése, stílusa a világ hírességeihez is eljutott. Fő termékköre a farmer, amelyek a kezdetektől Denim RAW néven jelentek meg. Megkülönböztető jellemzője a hihetetlenül „nyers” anyag használata, nem csak a férfiaknál, hanem a nőknél is, innen ered a RAW kifejezés használata. Ruhakollekciói mellett kiegészítőket is gyárt, amik között külön figyelmet érdemel a cipő-vonal, ami a luxust, a természetességet és a funkcionalitást is ötvözi. Bár minden G-Star Raw cipő közvetlenül kapcsolódik az utcai stílushoz, de kiegészítője lehet egy üzleti-alkalmi megjelenésnek is, leképezi viselője egyediségét. A G-Star Raw azoknak szól, akik hozzászoktak ahhoz, hogy kiemelkedjenek a tömegből. Ezek a termékek ideálisak a városi, mindennapos viselésre, hihetetlenül kényelmesek és praktikusak, modelljeinek túlnyomó többsége fehér, fekete vagy szürke színben készült, ami hangsúlyozza a létrehozott termékekben lévő anyag tisztaságát, nyers megjelenését.


Hooded Staff - Két testvérnek, akik két városban éltek, közös elképzelésük volt, hogy két koncepció köré építsenek egy márkát: 

Egyéniség.

Márkánk középpontjában olyan kapucnis pulóverek állnak, amelyeket bárki viselhet, de nem csak bárkinek. Célunk, hogy minden termékünkben megragadjuk mind a gyors tempójú New York City, mind a laza Los Angeles elemeit, de azt szeretnénk, hogy te töltsd meg őket a személyiségeddel, hogy a sajátoddá tedd őket. Amíg a kapucnis pulóvert viseled, és nem fordítva, addig közénk tartozol.

 

Mi nem egy társaság, közösség vagy egy csapat vagyunk.

Mi hooded staff vagyunk."

Töltsd le az Etele App-ot!

App letöltése Apple Store-ról App letöltése Apple Store-ról