HU EN

Töltsd le az ETELE appot:

App letöltése Apple Store-ról App letöltése Apple Store-ról
Az ETELE Cinema pályázatot hirdet

Az ETELE Cinema pályázatot hirdet

Etele Plaza

Ha imádsz moziba járni, kívülről fújod a klasszikusokat, és szívesen elmondanád véleményedet a legújabb filmekről is, akkor te vagy a mi emberünk.

A legtehetségesebb jelentkező 2024. januártól egy éven át minden hónapban videós tartalmon keresztül mesél majd a nagyközönségnek az ETELE Cinema következő nagyszabású premierjeiről, exkluzív eseményeiről és különleges ajánlatairól.

A pályázatra november 3. és 20. között lehet jelentkezni, és már november 27-én kiderül, melyik hozzáértő filmrajongó lesz az ETELE Cinema kurátora.

A díjkiosztóra november 29-én kerül sor, és innen egyetlen dobogós sem távozik majd üres kézzel: a 2. és 3. helyezetteket páros Premium ajándékjegyekkel jutalmazzuk filmek iránti szeretetükért; a szerencsés nyertes pedig az új szerződésén kívül egy 1 éves, ETELE Cinema mozibérlettel is gazdagabb lesz.

Hogyan tudsz pályázni a pozícióra? Készíts egy 20-45 másodperces kedvcsináló videót egy aktuális mozipremierünkről és küldd be TikTokon az #etelecinemakurator hashtaggel, de ne felejtsd el betaggelni az @etelecinema oldalát sem!

Nincs még ötleted, miről szóljon a bemutatkozó videód? Novemberben debütál az új Napóleon film és Az éhezők viadala: Énekesmadarak és kígyók balladája is, úgyhogy mindkettő remek téma lehet.

Ha neked is a szenvedélyed a mozizás és a filmek, akkor téged keresünk. Vágj bele!

Kapcsolódó hírek

Digitális kuponfüzet

Töltsd le digitális kuponfüzetünket!

Szökőnap az Etele Cinema-ban

Minden órában más-más akció várja a filmrajongókat, egy teljes óra bevételét pedig jótékonyságra...

A karácsony varázsával vár az Etele Plaza!

Ráadásul decemberben akár Disneyland-i álomutazást is nyerhetsz!

Töltsd le az Etele App-ot!

App letöltése Apple Store-ról App letöltése Apple Store-ról