HU EN

Töltsd le az ETELE appot:

App letöltése Apple Store-ról App letöltése Apple Store-ról
Elindítjuk a visszaszámlálást

Elindítjuk a visszaszámlálást

Etele Plaza

ETELE Plaza – Tele legekkel

Az Etele Plaza hamarosan kinyitja a kapuit
Elmondhatatlan örömmel és büszkeséggel írjuk ezeket a sorokat. Az elmúlt év akadályait leküzdve, hosszú évek előkészületei után elérkeztünk ahhoz a pillanathoz, hogy hivatalosan is bejelenthetjük: célegyenesben vagyunk, már tényleg csak néhány hét, és kitárjuk az Etele Plaza kapuit.

Egy terv, ami valósággá vált
Néhány évvel ezelőtt lett egy víziónk, egy egészen különleges koncepciónk. Az volt a célunk, hogy egy olyan élményközpontot adjunk Budának és az egész országnak, ami túlmutat azon, amit eddig plázaként ismertünk. Ez sikerült! Hittünk abban, hogy a vásárlás, a gasztronómiai élvezetek, a találkozás és a szórakozás új dimenzióját tudjuk megadni mindössze 10 percre a belvárostól. Megannyi tervezési folyamat után, 2018-ban belevágtunk ennek az álomnak a megvalósításába. Most pedig itt van Magyarország első okosplázája, mi pedig alig várjuk, hogy megteljen élettel, vagyis veletek.

180 üzlet, applikáció és egyénre szabott vásárlói élmény
Minden túlzás nélkül állíthatjuk, hogy Buda legnagyobb és leginnovatívabb bevásárlóközpontját nyitjuk meg szeptember elején. Vegyünk néhány példát: külön applikációt fejlesztettünk, aminek használatával sosem volt ennyire egyszerű parkolni és tájékozódni, a vásárlók kérdéseire pedig Pepper, a magyarul beszélő robot válaszol majd. A Plazában a legszélesebb szortimentet kínáló üzletekben válogathatunk, a kulináris élvezeteinknek pedig a terasz-kapcsolatos Gasztro Placcon hódolhatunk. De nemcsak a nagyokra, a kicsikre is gondoltunk: az örökmozgókat gyerekeknek kialakított ételudvarral, digitális játszószőnyeggel várjuk. A hozzánk látogató családoknak pedig külön mosdókkal és baba-mama szobával segítünk a vásárlást gördülékenyebbé és élvezetesebbé tenni.

High-tech felszereltség a fenntarthatóság és biztonság jegyében
Az élmény sosem mehet bolygónk rovására, éppen ezért mindent megtettünk, hogy az Etele Plaza fenntartható és környezetbarát módon tudjon működni. Erre törekedtünk akkor is, amikor 4000 négyzetméteren elterülő zöldfelület került kialakításra, arra pedig különösen büszkék vagyunk, hogy az épület elnyerte a BREEAM „Very Good” környezetvédelmi minősítést. A környezet megóvása mellett az egészségvédelem is elsődleges volt. így a legmagasabb szintű higiénia elősegítése érdekében belső tereink – ahol csak lehet –érintésmentesen használhatók, ahogy a liftek, az infópontok és a szemetesek is.

Végül, de nem utolsó sorban
Köszönjük a kerületnek, a környék lakóinak a végtelen türelmet, hiszen nekik is köszönhetően egy olyan pláza születhetett meg, ami nemcsak megállja a helyét nemzetközi szinten, de egy új perspektívát nyithat az innovatív, fenntartható és biztonságos plázák világában.

az Etele Plaza csapata

Kapcsolódó hírek

Digitális kuponfüzet

Töltsd le digitális kuponfüzetünket!

Szökőnap az Etele Cinema-ban

Minden órában más-más akció várja a filmrajongókat, egy teljes óra bevételét pedig jótékonyságra...

A karácsony varázsával vár az Etele Plaza!

Ráadásul decemberben akár Disneyland-i álomutazást is nyerhetsz!

Töltsd le az Etele App-ot!

App letöltése Apple Store-ról App letöltése Apple Store-ról