HU EN

Töltsd le az ETELE appot:

App letöltése Apple Store-ról App letöltése Apple Store-ról
Fedezd fel a kerti partik elengedhetetlen kellékeit az Etele Plaza-ban

Fedezd fel a kerti partik elengedhetetlen kellékeit az Etele Plaza-ban

Etele Plaza

Beköszöntött a kánikula, a szikrázó napsütés, aki csak teheti a friss levegőn tölti a hétvégi családi és baráti összejöveteleket. Ezzel egyidőben a legtöbb kertben és teraszon már előkerültek a különböző grillfelszerelések is. Sokat segít, ha a szabadtéri sütögetéshez szükséges eszközöket és alapanyagokat egy helyről tudod beszerezni, úgyhogy mutatunk is néhány menő nyári terméket az Etele Plaza kínálatából, amelyekkel bárki a kerti partik királya lehet, és ínycsiklandó finomságokat varázsolhat az asztalra!

Az első lépés a helyszín berendezése – kerti bútorok és tálalás

A BUTLERS a már jól ismert, trendi stílusban készült fel az idei grillszezonra. Üzletükben be tudjátok szerezni a különleges  felszereléseket is.

  • A praktikus háromdarabos sörpadszett minimalista hangulatot idéz, és négy vendég számára biztosít ülőhelyet.
  • A lehengerlő kerti partik házigazdái szabadtéren sem feledkeznek meg az ízléses a tálalásról; a modern és elegáns APPETIZER snacktál-összeállítás kiváló választás előételek felszolgálásához, a letisztult fekete étkészlet pedig igazi gourmet légkört kölcsönöz bármelyik kertnek.
  • A jó megjelenés és dekoráció mellett a kényelem is fontos szempont egy sütögetés alkalmával, ezért néhány konyhai eszközt is a válogatásba tettünk; a szettben kapható fémkosár és vágódeszka segítségével könnyedén kiviheted az alapanyagokat a szabadba, így már a zöldségek, gyümölcsök és húsok előkészítése is jó hangulatban, a kertben vagy teraszon folyhat.
  • A hamburgerek szerelmeseinek egy elengedhetetlen eszközt is mutatunk, a hamburgerprést, amivel egyszerűen, gyorsan tökéletes méretű és alakú húspogácsákat formázhatnak.
  • Végül, de nem utolsó sorban gondolj a grillmesterek alapfelszerelésére is; a klasszikus BUTCHERSTRIPE kötény pedig egyértelműen ezek közé tartozik!

A finom ételek alapja a magas minőségű alapanyag

A kitűnő fogások készítése során elengedhetetlen a magas minőségű alapanyagok kiválasztása. Az Etele Plaza-ban található Gourmetto-üzletben premium extraszűz olívaolajat, valamint különleges balzsamecet gyöngyöket szerezhetsz be a hétvégi kerti partira.

Bárhangulat a teraszon

A frissítők kiválasztásánál főként a napszak és az esemény apropója játszik szerepet, de azt alapvetően elmondhatjuk, hogy a kora délutáni étkezéseknél inkább könnyedebb hűsítőkkel, például sörrel, ciderrel vagy fröccsel célszerű kínálni a vendégeket. Ám naplemente után már előkerülhetnek a különböző koktélok és kifinomultabb italok is.

A GoodSpirit kínálatában rengeteg alternatívát találsz:

  • A fűszeres Canerock jamaikai barna rumot egy hűsítő Grenadához, míg a venezuelai Planas fehér rumot pedig egy örök klasszikushoz, a Mojitóhoz ajánljuk.
  • A Big Peet whisky a füstös ízek kedvelőinek kedvencévé válhat, és remek alapja lehet az egyszerű, de nagyszerű Godfathernek vagy a hűsítő Manhattenek.
  • A Canaima venezuelai vagy a tradicionális Bobby’s, esetleg a kézműves ír Drumshanbo gin mind tökéletes választások Gin-tonikhoz.

Érdemes alaposan körbenézni a GoodSpirit üzletében, ahol szakértői segítséget is kérhetsz az eladóktól, és igazán különleges italokat fedezhetsz fel.

Térj be az Etele Plaza-ba, és szerezd be a kerti partik elengedhetetlen kiegészítőit!

Kapcsolódó hírek

Digitális kuponfüzet

Töltsd le digitális kuponfüzetünket!

Szökőnap az Etele Cinema-ban

Minden órában más-más akció várja a filmrajongókat, egy teljes óra bevételét pedig jótékonyságra...

A karácsony varázsával vár az Etele Plaza!

Ráadásul decemberben akár Disneyland-i álomutazást is nyerhetsz!

Töltsd le az Etele App-ot!

App letöltése Apple Store-ról App letöltése Apple Store-ról