HU EN

Töltsd le az ETELE appot:

App letöltése Apple Store-ról App letöltése Apple Store-ról
Harapj bele a világba az Etele Plaza Gasztro Placcon

Harapj bele a világba az Etele Plaza Gasztro Placcon

Etele Plaza

Olasz konyha, egy falatnyi Ázsia, vagy éppen egy kiadós hamburger? Az Etele Plaza harmadik emeletén található Gasztro Placcon körbekóstolhatod a világ különböző fogásait. Most bemutatjuk nektek legújabb éttermeinket!

Törökország különleges ízvilágába a Titiz Török kalauzol el a legautentikusabb helyi fogásokkal. Az ételeik 100%-ban halal húsból készülnek, maga az étterem pedig modern trendekkel vegyíti a török nép kulturális jellegzetességeit. Így legyen szó akár dönerről, kebabról, török perecről, desszertekről vagy péksüteményekről, a minőség és a kiváló íz minden esetben garantált!

Inkább egy kiemelkedő hamburger-élményre vagy egyéb amerikai falatokra vágysz? Válogass a Zing Burger színes menüjéből, ahol házilag, a lehető legjobb — hazai — hozzávalókból készítik a szószokat, bucikat és húspogácsákat is. A szívvel-lélekkel készült burgerek mellett snackekből is kedvünkre válogathatunk. A Bufallo-csirkeszárnyak, a jalapeno poppers, a hagymakarikák, a grilled cheese vagy a hasáb- és édesburgonya mindig jó választás a burgered mellé, de akár önmagukban is igazi ízélményt nyújtanak! 

Ugorjunk újra keletre egy kicsit, és fedezzük fel Ázsia gasztronómiáját! Az Asia Express különleges, autentikus fogásokkal várja a távol-keleti konyha szerelmeseit, és azokat is, akik még csak most szeretnének megismerkedni az egzotikus ételekkel.

Őszinte ízek, házilag készítve. Ez a Hummus Bar filozófiája. Most már nálunk is vár benneteket többek között a méltán híres hummus tálakkal, falafellel, shakshukával, szendvicsekkel és salátákkal. 

Egy igazi olasz tésztának ki tudna ellenállni? A Bellozzo a szuper fogások mellett a mediterrán életérzést is tálcán kínálja vendégeinek, így garantált a dolce vita! Azok a húsimádók, akik pedig a magyaros, vidéki disznóvágások finom ételeinek modern kombinációira vágynak, biztosan kedvükre való falatokat találnak majd a Belvárosi Disznótoros menüjén.

Persze ha már az ízlelőbimbóink bejárták a világot, egy kis desszert még belefér mielőtt betérünk a következő üzletbe. A Crépes Factory különféle lisztekből készült palacsintáit a házias szószok teszik igazán egyedivé és megunhatatlanná!

Te is megéheztél, ugye? Irány az Etele Plaza harmadik emelete és a Gasztro Placc! Az éttermek teljes listáját ITT találod meg #teleínyencséggel #telehabzsolással #telefalatokkal

Kapcsolódó hírek

Digitális kuponfüzet

Töltsd le digitális kuponfüzetünket!

Szökőnap az Etele Cinema-ban

Minden órában más-más akció várja a filmrajongókat, egy teljes óra bevételét pedig jótékonyságra...

A karácsony varázsával vár az Etele Plaza!

Ráadásul decemberben akár Disneyland-i álomutazást is nyerhetsz!

Töltsd le az Etele App-ot!

App letöltése Apple Store-ról App letöltése Apple Store-ról