HU EN

Töltsd le az ETELE appot:

App letöltése Apple Store-ról App letöltése Apple Store-ról
Hűsölj velünk az Etele Plaza-ban!

Hűsölj velünk az Etele Plaza-ban!

Etele Plaza

Úgy érzed, itt az ideje, hogy egy kicsit lehűtsd magad?

Ha már nem bírod a kánikulát, nézz be hozzánk és válassz a számtalan frissítő lehetőség közül!

Friss gyümölcsök fagyasztva vagy keverve

Már szinte elolvadsz az aszfalton, és a kiszáradás fenyeget? A Frutisimo hűsítő, trópusokat idéző fagylaltjai és színes gyümölcskoktéljai garantáltan felfrissítenek. Jöhet egy maracuja vagy egy pithaja szorbet? Esetleg egy klasszikus citrom vagy áfonya? Éld át a felrobbanó trópusi ízeket a PINK DRAGON-nal, vagy engedd, hogy elrepítsen a SUMMER VIBE koktél egy azúrkék tenger fehér homokos tengerpartjára. Tudtad, hogy a sárkánygyümölcs segíti a szervezet anyagcseréjét, növeli az ellenállóképességét, valamint C- és B-vitaminforrás?

Egy gyümis sört kérek! Ciderre gondolsz?

Felmerülhet a kérdés, hogy miért nem ízesített sörnek hívjuk a nyár egyik legkedveltebb frissítőjét, a cidert, ha hasonló íze van? Az alkoholszintjük megegyezik, azonban az előállítás módja, valamint az alapanyagok is különböznek.

Mindkét típusból széles kínálattal vár a Drink Station, ahol segítenek elkalauzolni a minőségi ciderek és craft sörök különleges választékában. Kínálatukban éppúgy megtalálható a manapság divatos IPA, mint a Lager típusú sör, a keményebb vonal kedvelőinek pedig például a Stout.

Legyen inkább egy csodás könnyű bor?

Egy trendi narancsbort kortyolgatnál inkább vagy egy klasszikus rosé fröccsöt? Az egyedülálló bor- és pezsgőkínálattal rendelkező Bortársaságnál biztosan megtalálod az este borát vagy az ünnepléshez legalkalmasabb pezsgőt! Zárd palackba a Balatont, és vidd magaddal bárhova július hónap borát, a Tihany rosét, vagy legyél a kerti parti sztár belépője egy fantasztikus Prosecco-válogatással! Minden hónapban különleges ajánlatokkal találkozhatsz, ha betérsz hozzájuk az Etele Plaza 2. emeletén, a Peek&Cloppeburggal szemben.

Napsütés, szórakozás, koktélok!

Ki ne vágyna a nyári kánikulában egy frissítő koktélra? A Good Spirit nyári italkínálatában olyan italokat találsz, amelyekből villámgyorsan zseniális koktélokat, long drinkeket készíthetsz. Nem tudod, mit mivel érdemes keverni? Az üzlet hozzáértő kollégái segítenek a prémium párlatok közötti tájékozódásban. Itt beszerezhetsz mindent, ami egy jó koktélhoz kell, csak a jeget ne felejtsd el! Lazíts a nap végén egy ízletes itallal, és próbáld ki akár a Bobby’s Gint finom cseresznyés tonikkal. https://www.youtube.com/shorts/1HjlIaqcaOo

Ice, Ice Baby

Mi az, ami igazán nyárivá varázsol egy italt? A jégkocka! Legyen szó kávéról, üdítőről avagy koktélról, ha meglátod a benne úszkáló jégkockákat, automatikusan a nyárra asszociálsz. Dobd fel az unalmas home office-t egy jégbe fagyasztott gyümölcskockákkal ékesített limonádéval, vagy kápráztasd el a barátaidat a legkülönfélébb formájú jégkockáiddal! Pálmafás még nincs? Szerezd be a Butlersben, ahol a különleges jégkockatartók mellett számtalan más vidám nyári kiegészítőt találsz! https://www.butlers.hu/nyar/husito-kedvencek/

Premium moziélmény prémium koktélokkal?

Ha egy minden szempontból igazán cool esti programra vágysz, akkor gyere el az ETELE Cinema valamelyik Premium vetítésére! A mozizás kellemes menedék lehet a nyári hőség elől, ráadásul a Premium termek extra kényelmes fotelei, valamint az ételbár fenséges fogásai tovább fokozzák az élményt. Az ETELE Cinema Premium szintjén található bár kínálata a nyár alkalmából ráadásul megújult, és egy különleges koktéllappal is bővült. Igyál egy finom Nordic Rose-t wildberry & rose Finlandiából Kinley tonikkal, lime-mal, rózsaszirommal díszítve, és garantáltan megalapozod a frissítő moziélményt!

Kapcsolódó hírek

Digitális kuponfüzet

Töltsd le digitális kuponfüzetünket!

Szökőnap az Etele Cinema-ban

Minden órában más-más akció várja a filmrajongókat, egy teljes óra bevételét pedig jótékonyságra...

A karácsony varázsával vár az Etele Plaza!

Ráadásul decemberben akár Disneyland-i álomutazást is nyerhetsz!

Töltsd le az Etele App-ot!

App letöltése Apple Store-ról App letöltése Apple Store-ról