HU EN

Töltsd le az ETELE appot:

App letöltése Apple Store-ról App letöltése Apple Store-ról
Március 23. és 26. között Etele Kuponnapok!

Március 23. és 26. között Etele Kuponnapok!

Készülj fel, mert március végén óriási kedvezmények várnak az Etele Plaza-ban! Az Etele Kuponnapok az Etele Plaza saját kuponfüzetes programja, amelynek segítségével számos akció és kedvezmény közül választhatsz üzleteinkben.

Az akciós napokon közel 100 boltunk vesz részt akár 75%-os kedvezményekkel. Keresd a kuponfüzetet az Etele App-ban és a II. emelti InfoBárban!

Az Etele Plaza a divat igazi fellegvára, ahol nemcsak a prémium üzletek legújabb kínálatát tekintheted meg, de kedvenc márkáid tavaszi kollekciói közül is kedvedre válogathatsz, hogy beszerezd a legjobb ruhadarabokat.

2023 divatja bővelkedik a színekben és a csillogásban, ami számos ruhaüzletünkben, többek között a Springfield kínálatában is visszaköszön. Ha egy feltűnő és egyedi kiegészítővel dobnád fel a ruhatárad, az Újvilág Ékszerben biztosan megtalálod a számításod, ahol szintén érvényesítheted az Etele Kuponnapok kedvezményes ajánlatát.

Ha még nem találtad meg a hozzád leginkább illő illatot, kérj tanácsot a The Body Shop-ban, és válasszátok ki együtt a frissítő parfümjeik és testpermeteik egyikét.

Moziélményre vágysz? Ülj be egy filmre az ETELE Cinema-ba, ahol 1+1 mozijegy kedvezményben részesülhetsz!

iPad, Mac, iPhone, Apple Watch? Ha rajongója vagy az “almás” kütyüknek, vagy csak szeretnél meglepni valakit, az iStyle kínálatában mindig érdemes körül nézned, ahova most egy 20%-os kuponnal kedveskedünk Neked!

Látogass el hozzánk március 23. és 26. között, és zsebeld be a kedvezményeket. A tavasz legjobb és legújabb darabjai várnak rád!

Ha pedig vásárlás közben megéheznél, irány a GasztroPlacc a Zing Burger kuponjával vagy kapj erőre egy finom kávéval az Emily Éclairben!

Az Etele Kuponnapok alatt az üzletek csütörtökön 10:00 és 20:00 között, péntektől szombatig 10:00 és 21:00 óra között, az akció utolsó napján, vasárnap pedig 10:00 és 19:00 között várnak.

A kedvezményes kuponfüzetünket

  • megtalálod az Etele App-ban,
  • átveheted személyesen a bevásárlóközpont II. emeletén az InfoBárban
  • vagy megnézheted online

De, ha ránk hallgatsz, akkor letöltöd most az Etele Appot, amelynek segítségével most is és bármikor kedvedre böngészhetsz az akciós ajánlatok között!

Ne hagyd ki a jobbnál jobb lehetőséget, várunk szeretettel!

Kapcsolódó hírek

Digitális kuponfüzet

Töltsd le digitális kuponfüzetünket!

Szökőnap az Etele Cinema-ban

Minden órában más-más akció várja a filmrajongókat, egy teljes óra bevételét pedig jótékonyságra...

A karácsony varázsával vár az Etele Plaza!

Ráadásul decemberben akár Disneyland-i álomutazást is nyerhetsz!

Töltsd le az Etele App-ot!

App letöltése Apple Store-ról App letöltése Apple Store-ról