HU EN

Töltsd le az ETELE appot:

App letöltése Apple Store-ról App letöltése Apple Store-ról
Nézd meg szuper párosításainkat - itt az Etele mix and match summer edition!

Nézd meg szuper párosításainkat - itt az Etele mix and match summer edition!

Etele Plaza

Ha a romantika szerelmese vagy

Egy lebilincselő regény és egy lenge strandruha számodra a nyarad legalapvetőbb kellékei? Akkor gyere be hozzánk és válogass a Libri aktuális bestsellerei közül, mint amilyen a Papírpalota is Miranda Cowley Hellertől. Titkok, szerelem, hazugságok egy nyaralóban. Milyen más történetre vágyhat egy romantikus lélek könnyű nyári olvasmányként? Természetesen egy könyvhöz passzoló outfitre, ami jelen esetben lehet akár egy kimonó szabású kaftán virágmintás makramé csipkével a Calzedonia kínálatából.

Summer in the city

Idén nem lesz már alkalmad elutazni mert úszol a melóban? Akkor a minimum amit megérdemelsz, az egy tökéletes hangzású AirPods fülhallgató és egy színben passzoló menő termosz! Munkába jövet-menet hallgasd a nyár legnagyobb slágereit és vidd magaddal kedvenc hűtött turmixodat, vagy töltsd fel termoszod a Starbucksban a szezon favoritjával a Salted Caramel Cream Cold Brew-val. Mi az utóbbihoz egy Terazzo mintás TO GO palackot választanánk a Butlersből. ❤️

Rooftop estékhez

Imádod a nyári meleg esték hangulatát? Amikor már felfrissült a levegő kicsit és kigyúltak az esti fények, Te akkor vagy igazán elemedben? Akkor téged egy szuper város feletti rooftop partin, vagy egy posh medencés házibuliban tudunk elképzelni egy könnyű, gin alapú koktéllal a kezedben! A nyár egyik izgalmas választása lehet az Akori Cherry Blossom Gin itala, amiből bármelyik mixer olyan isteni pink gin tonic koktélt készíthet neked, hogy azt még Barbie is megirigyelné! Kortyolgasd ezt a rózsaszín csodát egy hatalmas halvány rózsaszín Lovisa statement gyűrűvel az ujjadon és garantáltan nem maradsz észrevétlen.

Megvolt már az idei esküvős program?

Örök kérdés, hogy mit viselhetünk egy esküvőn és mit nem. Mi a kevesebb néha több elvet valljuk: ha nagyon extra a ruhád, válassz leheletnyi kiegészítőt, ha a ruhád letisztult, akkor pedig jöhetnek a merészebb darabok. Mit szólnál például egy zöld szatén ruhához, aranyszínű táskával és a ruhához passzoló körmökkel? Szerintünk bomba választás! Mindegy milyen szín vagy stílus mellett döntesz, ha passzol a körmöd a ruhádhoz vagy a cipődhöz, a harmonikus összhatás garantált! Ha bizonytalan vagy, kérd ki a NailPoint szakemebereinek tanácsát legfrissebb körömtrendekről.

Idén otthon pancsolsz?

Ha azok közé a szerencsések közé tartozol, akiknek van otthon medencéjük (akár csak egy felfújható is), akkor nyaralástól függetlenül akár minden nap évezheted a nyár legjobb részét, a meleget és a pancsolást a napon. Persze mindkettővel csak óvatosan! Ha akár csak egy fél órára merészkedsz is be a medencébe felfrissülni, ne feledkezz el a fényvédelemről! A bőrgyógyászok szerint manapság már alapnak kellene lennie az 50 faktoros krém használatának egy megbízható márkától. Fürdőzés előtt és után válaszd például az Yves Rocher Hidratáló naptejét. Ha pedig szeretnél kényelmesen hátradőlni és élvezni a napot, javasoljuk, hogy nézz körbe a Jysk kínálatában, ahol a nagyszerű napozóágyak közül válogathatsz a nyár végi leárazásban.

Kapcsolódó hírek

Digitális kuponfüzet

Töltsd le digitális kuponfüzetünket!

Szökőnap az Etele Cinema-ban

Minden órában más-más akció várja a filmrajongókat, egy teljes óra bevételét pedig jótékonyságra...

A karácsony varázsával vár az Etele Plaza!

Ráadásul decemberben akár Disneyland-i álomutazást is nyerhetsz!

Töltsd le az Etele App-ot!

App letöltése Apple Store-ról App letöltése Apple Store-ról