HU EN

Töltsd le az ETELE appot:

App letöltése Apple Store-ról App letöltése Apple Store-ról
Szerezd be a nyári kalandok stílusos kiegészítőit az Etele Plaza-ban!

Szerezd be a nyári kalandok stílusos kiegészítőit az Etele Plaza-ban!

Hatalmas nyári kínálattal és frissítő finomságokkal várunk Téged az Etele Plaza-ban. Fedezd fel 2022 legtrendibb kiegészítőit és szépségápolási termékeit!

Szépség és egészség nyáron is

A hatalmas kánikula beköszöntével szinte minden kikapcsolódni vágyó vízpartra látogat. Utazás előtt érdemes azon is elgondolkoznod, mit tehetsz egészséged megőrzéséért nyáron.

Megérkezett a várva várt szikrázó napsütés, ugyanakkor nem árt az óvatosság. Ha hosszú ideig napozol vagy strandolsz, a káros sugárzás következtében könnyen leéghet a bőröd. Éppen ezért célszerű minél hatékonyabb fényvédő készítményeket beszerezned.

Íme néhány tipp, hogy hova érdemes benézned az Etele Plaza-ban, ha a hosszan tartó védelem mellett a hidratálást és a finom illatokat is fontosnak tartod:

● A Ziaja kínálatában szinte minden napozóterméket megtalálsz, legyen szó akár 30, akár 50 faktoros védelemről vagy napozás utáni testápolásról.
● A Douglas széles kínálatában megtalálod a Sun Shimmering Body Lotion napozás utáni bőrnyugtató krémet, ami egyszerre hűsíti és teszi csillogóvá a bőrödet.
● Az Yves Rocher legújabb, 50 faktoros Elixir Botanique arckrémével a bőrödet egyszerre hidratálhatod és óvhatod meg a káros sugárzástól.
● A The Body Shop üzletében a legmenőbb nyári beauty termékek közül válogathatsz. Ha egy kis extra csillogásra vágysz, válaszd a Coconut Bronze csillámló száraz olajat! A vegán Cool Daisy és Refreshing Passionfruit illatú testpermetek instant felfrissülést biztosítanak, bárhol is legyél a kánikulában.

Mitől lesz teljes a vízparti outfit?

Az első lépés a testalkathoz és színtípushoz megfelelő fürdőruha kiválasztása, de a tökéletes nyári szetthez nem szabad megfeledkezni a kiegészítőkről sem!

A Schollnál nemcsak a divatot, hanem a kényelmet is szem előtt tartva készülnek a papucsok. Nézz be az Etele Plaza-ban található üzletükbe, és válogass az élénk nyári színek és változatos fazonok között úgy, hogy közben a lábfejed és gerinced épségére is gondolsz!

A látványos kiegészítők pillanatok alatt feldobják bármelyik egyszerűbb outfitet. A Bijou Brigitte legújabb kollekciója visszarepít minket a 70-es évek világába. Náluk megtalálod a legtrendibb kerek és ovális formájú, nagyméretű napszemüvegeket, boho mintás kendőket és a vidám, színes ékszereket is.

Kis szünet a nagy nyári bevásárlókörúton

Ha megéheznél vagy megszomjaznál, a GasztroPlaccon könnyű, frissítő fogásokkal várunk Téged. Ugorj be egy laza ebédre a Sushirollba vagy az á table!-be, majd, ha készen állsz a vásárlás folytatására, frissítsd fel magad egy jéghideg limonádéval az Escobarból!

Vagy inkább kikapcsolódnál, és kényelmesen hűsölnél kicsit? Nézz be az ETELE Cinema-ba, ahol extrán kényelmes moziszékekkel és a nyár sikerfilmjeivel várunk Téged! Az aktuális műsorunkat itt éred el.

Kapcsolódó hírek

Digitális kuponfüzet

Töltsd le digitális kuponfüzetünket!

Szökőnap az Etele Cinema-ban

Minden órában más-más akció várja a filmrajongókat, egy teljes óra bevételét pedig jótékonyságra...

A karácsony varázsával vár az Etele Plaza!

Ráadásul decemberben akár Disneyland-i álomutazást is nyerhetsz!

Töltsd le az Etele App-ot!

App letöltése Apple Store-ról App letöltése Apple Store-ról