HU EN

Töltsd le az ETELE appot:

App letöltése Apple Store-ról App letöltése Apple Store-ról
Ünnepelj a 2 éves Etele Plaza-val!

Ünnepelj a 2 éves Etele Plaza-val!

Etele Plaza

A születésnapos Etele Plaza szeptember 14. és 17. között különleges programokkal, óriási kedvezményekkel és szuper nyereményjátékokkal vár! Látogass el hozzánk az Etele Feszt alatt, és élvezd a divatüzletek széles kínálatát, kóstold meg éttermeink ajánlatait, és próbáld ki programlehetőségeinket! A kedvezményre jogosító kuponokat megtalálod kuponfüzetünkben az InfoBar-ban és az Etele App-ban.

Kattints ide a kuponokért!

Szeptemberben minden blokkfeltöltésedért ráadásul dupla hűségponttal is jutalmazunk, amiket értékes ajándékokra válthatsz be!

A már hagyománynak mondható Rádió 1 helyszíni kitelepülés természetesen idén sem maradhat el, Balázsékkal szeptember 15-én 16:00-19:00 között találkozhatsz a bevásárlóközpontunk előtt. Nyereményjátékukon értékes nyeremények találnak majd gazdára, nem érdemes lemaradni róla!

Az ETELE Cinema is különleges programokkal, többek között maratoni mozizással és gyerekfilmfesztivállal készül a szülinapi hosszú hétvégére! Kövesd figyelmemmel közösségi média oldalainkat, ahol hamarosan még több újdonsággal jelentkezünk!

Érdemes ellátogatni hozzánk az egész családdal szeptember 16-án, mert a gyermekeknek arcfestéssel, csillámtetoválással és lufihajtogatással is készülünk 10:00 és 18:00 óra között a Fashion Átrium-ban, a 3. emeleten pedig a Kölyökpark készül fejlesztőjátékokkal a kicsiknek!

Az eseményeinkről bővebben itt olvashatsz.

Kapcsolódó hírek

Digitális kuponfüzet

Töltsd le digitális kuponfüzetünket!

Szökőnap az Etele Cinema-ban

Minden órában más-más akció várja a filmrajongókat, egy teljes óra bevételét pedig jótékonyságra...

A karácsony varázsával vár az Etele Plaza!

Ráadásul decemberben akár Disneyland-i álomutazást is nyerhetsz!

Töltsd le az Etele App-ot!

App letöltése Apple Store-ról App letöltése Apple Store-ról