HU EN

Töltsd le az ETELE appot:

App letöltése Apple Store-ról App letöltése Apple Store-ról

Yurkov nyereményjáték 

Nyerj személyre szabott stíluskonzultációt a Yurkovval!


Kíváncsi vagy, miben rejlik igazán az egyedi vonzerőd? Szeretnéd megismerni az egészséges önbizalom és magabiztosság kulcsát?
Szívesen felfedeznéd az öltözködés és a stílus aranyszabályait?
Ezeket a kérdéseket válaszolja meg a Yurkov nemzetközileg kimagasló és elismert szakmai csapata, akik az elmúlt egy évtizedben csaknem 5000 nőt öltöztettek át a legvonzóbb önmagukká.
A Yurkov Stílusakadémiát Kovács Orsolya álmodta meg 2012-ben, hogy minél több ember számára tegye elérhetővé azt a tudást, amely elvezeti őket az egyediség, a nőiesség és a kiegyensúlyozott, erőteljes magabiztosság világába.
Vegyél részt az Etele Plaza születésnapi nyereményjátékán, és nyerj teljes körű stílustanácsadást a Yurkov szakembereivel!

Így vehetsz részt a játékban:


Nincs más dolgod, mint feltölteni az Etele Plaza-ban kapott vásárlási blokkjaidat 15 000 forint értékben az Etele App-ra.

A játék időtartama:

A blokkok feltöltési időszaka: 2022. szeptember 8. – október 9.
A sorsolás időpontja: 2022. október 12. szerda
Stílustanácsadás: 2022. október 17. – 31. között


A sorsoláson 3 db győztest választunk ki.A nyeremény


- Egy napon át tartó teljes körű stílustanácsadás a 3 kiválasztott győztes számára a Yurkov szakembereivel, közel 85.000 forint értékben.
- 30.000 forintos Etele ajándékutalvány
- A stílustanácsadást követően professzionális, alkalmi frizura elkészítése a BioHair hajspecialistáinak jóvoltából.
- Szépségtanácsadás a Douglas jóvoltából, személyre szabott smink elkészítése profi sminkes által.

Fontos tudnivalók:


A stílustanácsadás ideje alatt a Yurkov csapata fotós- és videóanyagok készítésével dokumentálja a nyertesek átalakulását. A felvételeket az Etele Plaza területén rögzítik.
A stílustanácsadás során felpróbált ruhákat a nyertesek nem kapják meg ajándékba, minden darab megvásárolható az Etele Ajándékkártya felhasználásával.

Játékszabályzat és adatvédelmi tájékoztató az alábbi linken érhető el.

Sikeres regisztráció! Töltsd fel az Etele Appban blokkjaidat, minél többet töltesz fel, annál nagyobb eséllyel indulhatsz a sorsoláson!