HU EN

Töltsd le az ETELE appot:

App letöltése Apple Store-ról App letöltése Apple Store-ról
Megérkezett a NIKE az Etele Plaza-ba!

Megérkezett a NIKE az Etele Plaza-ba!

2023. március 14-én megnyílt Buda első Nike üzlete az Etele Plaza-ban!

A Nike, a világ egyik legismertebb sportmárkája és legnagyobb sportszergyártója, az utóbbi években arra helyezte a fókuszt, hogy tökéletesítse a bolti vásárlási élményét – az eredmény egy új, innovatív koncepció nyitottabb, tágasabb üzletkialakítással, amit mostantól az Etele Plaza-ban is élvezhetsz!

A Nike az úgynevezett „Life” koncepciójának köszönhetően közelebb hozza a mozgás örömét; mindezzel magasabb minőségű élményt nyújtva számodra vásárlásod teljes ideje alatt.

Az Etele Plaza új, több mint 600 m2-es üzletében elérhetők lesznek a már megszokott, jól bevált alapdarabok, de a legújabb kollekciókat is megnézheted és megvásárolhatod.

A hagyományos streetwear modellek mellett kedvenc sportod és hobbid cipőit is megtalálod az új Nike-ban, hiszen a Running & Training kollekciók női, férfi és gyerekmodellekben egyaránt elérhetők lesznek. Turbózd fel mindennapjaidat a legújabb darabokkal, vagy viseld a Nike Sportswear egyik klasszikusát.

Fedezd fel nálunk a legnépszerűbb cipőket, és inspirálódj velünk a márka legkedveltebb sneakereivel!

A nagy népszerűségnek örvendő Airmaxek mellett felpróbálhatod a Nike Air Force kollekcióját, amelynek darabjai friss megjelenést kölcsönöznek és számos színben elérhetők.

Az Air Jordan 1 Mid színvariációinak egyikével biztosan lehengerled ismerőseidet, letisztult, klasszikus dizájnjával pedig modern megjelenést kölcsönözhetsz magadnak. Ha vastagabb varrást, ám annál puhább cipőt keresel, nézz szét a Nike Blazerek között, amelyek többféle dizájnt kínálva tesznek Téged különleges egyéniséggé.

Az alapvetően kosárpályára készült Nike Dunk kollekció párnázott cipőiben hosszasan élvezheted a cipőd adta kényelmet, ráadásul magasszárú és alacsony verzióban is kipróbálhatod a darabokat. Válaszd sötét, világos, vagy éppen élénk színátmenetes variációban!

Akár inspirálódnál, akár konkrét elképzelésekkel indulsz hozzánk, várunk március 14-től az új Nike üzletben, az I. emelet Fashion átrium felőli oldalán, a The Body Shop és a Women’secret között!

Kapcsolódó hírek

Digitális kuponfüzet

Töltsd le digitális kuponfüzetünket!

Szökőnap az Etele Cinema-ban

Minden órában más-más akció várja a filmrajongókat, egy teljes óra bevételét pedig jótékonyságra...

A karácsony varázsával vár az Etele Plaza!

Ráadásul decemberben akár Disneyland-i álomutazást is nyerhetsz!

Töltsd le az Etele App-ot!

App letöltése Apple Store-ról App letöltése Apple Store-ról