HU EN

Töltsd le az ETELE appot:

App letöltése Apple Store-ról App letöltése Apple Store-ról
1 √©ves az Etele Plaza!  ūüćį

1 √©ves az Etele Plaza! ūüćį

√úNNEPELJ VEL√úNK EG√ČSZ SZEPTEMBERBEN AZ 1 √ČVES ETELE PLAZA-BAN!

Egy fergeteges sz√ľlih√≥nappal k√©sz√ľl√ľnk az Etele Plaza-ban, ahol az √≥ri√°si kedvezm√©nyek, szuper programok √©s √ļj, pr√©mium √ľzletek mellett nyerem√©nyj√°t√©kokkal is v√°runk T√©ged, hogy m√©g eml√©kezetesebb√© tegy√ľk a bev√°s√°rl√≥k√∂zpont elsŇĎ sz√ľlet√©snapj√°t.

Mi v√°r R√°d a sz√ľlinapos Etele Plaza-ban?

Dupla hŇĪs√©gpontok eg√©sz h√≥napban

V√°s√°rolj az Etele Plaza-ban, mert eg√©sz szeptemberben dupla hŇĪs√©gpontokkal jutalmazunk meg T√©ged! T√∂ltsd fel v√°s√°rl√°sod blokkjait az Etele App-ba, √©s v√°ltsd be Etele Pontjaidat kedvezm√©nyes moziz√°sra, parkol√°sra vagy limit√°lt sz√©ri√°s Etele-aj√°nd√©kt√°rgyakra!

√ďri√°si kedvezm√©nyek az Etele Napokon

V√°s√°rl√°sra fel! Szeptember 15-18-√°n k√∂zel 100 kuponkedvezm√©nnyel kedvesked√ľnk Neked az Etele Napok alkalm√°b√≥l!

Töltsd le az Etele App-ot, és fedezd fel digitális kuponjainkat!

Vagy ig√©nyelj nyomtatott kuponf√ľzetet az Etele Plaza 2. emeleti InfoB√°rj√°ban! Kuponf√ľzet√ľnket a Cosmopolitan magazin mell√©kletek√©nt is beszerezheted.

Ezen fel√ľl, a v√°s√°rl√°s f√°radalmait kipihenve, szeptember 15-√©n a COSMO DAY alkalm√°b√≥l fot√≥install√°ci√≥val, sz√©ps√©g- √©s eg√©szs√©gsarokkal v√°runk T√©ged a bev√°s√°rl√≥k√∂zpontban.

Új, prémium márkák az Etele Plaza-ban

A dupla hŇĪs√©gpontok √©s √≥ri√°si kedvezm√©nyek mellett, most k√©t √ļj, pr√©mium b√©rlŇĎ exkluz√≠v k√≠n√°lat√°t is felfedezheted az Etele Plaza-ban. L√°togass el a Calvin Klein √©s a Tommy Hilfiger leg√ļjabb √ľzlet√©be az Etele Plaza 2. emelet√©n!

Ingyenes prémium szolgáltatások az Etele Plaza-ban

Szeptember elsŇĎ het√©ben a pr√©mium √©let√©rz√©se lesz a fŇĎszerep; szeptember 5-11. k√∂z√∂tt d√≠jmentesen kipr√≥b√°lhatod pr√©mium parkol√≥nkat √©s mosd√≥nkat.

Kihagyhatatlan sz√ľlinapi nyerem√©nyj√°t√©kok

Játssz és nyerj a Rádió1-gyel!

Nincs Etele-sz√ľlinap Bal√°zs√©k n√©lk√ľl! K√∂vesd a R√°di√≥1 reggeli mŇĪsor√°t szeptember 5-15. k√∂z√∂tt, √©s legyen Tied a 100.000 forint √©rt√©kŇĪ Etele Plaza aj√°nd√©kutalv√°ny egyike!

A k√∂zel k√©t h√©ten √°t tart√≥ nyerem√©nyj√°t√©k egy fergeteges R√°di√≥1-kitelep√ľl√©ssel z√°rul szeptember 16-√°n. L√°togass el ezen a napon az Etele Plaza-ba, tal√°lkozz a roadshow h√°zigazd√°ival, Bal√°zzsal, Ferivel √©s Janival, √©s j√°tssz az Etele Plaza piros mack√≥ival!
Keresd meg a piros macikat az Etele Plaza-ban, √©s gyŇĪjtsd √∂ssze az 5 darab pecs√©tet, hogy Tied lehessen az 50 darab ETELE Cinema p√°ros bel√©pŇĎk egyike, vagy ak√°r a fŇĎd√≠j, egy 500.000 forint √©rt√©kŇĪ Etele Plaza aj√°nd√©kutalv√°ny!

További részletekért kövess minket Facebookon és Instagramon!

Nyerj stílustanácsadást YURKOV csapatával!

Szeptember 8-t√≥l egy √ļjabb fergeteges nyerem√©nyj√°t√©kon vehetsz r√©szt! V√°s√°rolj az Etele Plaza-ban, t√∂ltsd fel a blokkokat az Etele Appra minimum 15.000 forint √©rt√©kben, √©s nyerj egy exkluz√≠v st√≠lustan√°csad√°st YURKOV csapat√°val! A tan√°csad√°s mellett egy gy√∂ny√∂rŇĪ frizur√°val √©s sminkkel is megaj√°nd√©kozunk a BioHair √©s a Douglas j√≥volt√°b√≥l.
A nyerem√©nyj√°t√©k r√©szleteirŇĎl itt olvashatsz bŇĎvebben.

Rooftop jóga Nagy Annával, a YogaSecrets alapítójával

Szeptember 17-√©n a testi √©s lelki egyens√ļlyra is hangs√ļlyt fektet√ľnk: J√≥g√°zz Te is Nagy Ann√°val, a YogaSecrets alap√≠t√≥j√°val , az Etele Plaza 3. emelet√©n! Namaste!

Fókuszban a családok

Szeptember 17-18. k√∂z√∂tt, 11:00-19:00 √≥r√°ig, arcfest√©ssel, csill√°mtetov√°l√°ssal, kark√∂tŇĎkkel √©s lufioszt√°ssal k√©sz√ľl√ľnk, hogy a csal√°dok legfiatalabb tagjait is √ľnnepi hangulatba hozzuk.

A K√∂ly√∂kpark j√≥volt√°b√≥l¬† szeptember 24-25. k√∂z√∂tt egy √ľgyess√©gi akad√°lyp√°ly√°val v√°rjuk a gyerekeket az Etele Plaza 3. emelet√©n.

Sz√ľlinapi √ľnnepl√©s az ETELE Cinema-ban

Gyerekfilmfesztiv√°l az ETELE Cinema-ban

Csal√°di moziz√°sra fel! Szeptember 22-25 k√∂z√∂tt l√°togass el a csal√°ddal ETELE Cinema KIDS term√©be, ahol a kedvezm√©nyek √©s vattacukor mellett, most tematikus gyerekfilmvet√≠t√©sekkel k√©sz√ľl√ľnk! MŇĪsoron lesz a Vuk, Clifford, Bogy√≥ √©s Bab√≥ca, Kuflik, Minyonok 2, Sonic 2, Tombol√≥ Bl√∂ki √©s a DC Szuper√°llatok lig√°ja.

Szavazd meg, mit néznél szívesen az ETELE Cinema-ban!

A hónap végén sincs megállás! Szeptember 30-tól egészen október 2-ig Te mondhatod meg, milyen filmet néznél legszívesebben az ETELE Cinema-ban! Kövess minket közösségimédia-oldalainkon, hogy részt vehess a szavazásban!

√únnepelj vel√ľnk eg√©sz h√≥napban, √©s l√©gy r√©sze az Etele Plaza sz√ľlinapi zsong√°s√°nak!