HU EN

Töltsd le az ETELE appot:

App letöltése Apple Store-ról App letöltése Apple Store-ról
1 éves az Etele Plaza!  🍰

1 éves az Etele Plaza! 🍰

ÜNNEPELJ VELÜNK EGÉSZ SZEPTEMBERBEN AZ 1 ÉVES ETELE PLAZA-BAN!

Egy fergeteges szülihónappal készülünk az Etele Plaza-ban, ahol az óriási kedvezmények, szuper programok és új, prémium üzletek mellett nyereményjátékokkal is várunk Téged, hogy még emlékezetesebbé tegyük a bevásárlóközpont első születésnapját.

Mi vár Rád a szülinapos Etele Plaza-ban?

Dupla hűségpontok egész hónapban

Vásárolj az Etele Plaza-ban, mert egész szeptemberben dupla hűségpontokkal jutalmazunk meg Téged! Töltsd fel vásárlásod blokkjait az Etele App-ba, és váltsd be Etele Pontjaidat kedvezményes mozizásra, parkolásra vagy limitált szériás Etele-ajándéktárgyakra!

Óriási kedvezmények az Etele Napokon

Vásárlásra fel! Szeptember 15-18-án közel 100 kuponkedvezménnyel kedveskedünk Neked az Etele Napok alkalmából!

Töltsd le az Etele App-ot, és fedezd fel digitális kuponjainkat!

Vagy igényelj nyomtatott kuponfüzetet az Etele Plaza 2. emeleti InfoBárjában! Kuponfüzetünket a Cosmopolitan magazin mellékleteként is beszerezheted.

Ezen felül, a vásárlás fáradalmait kipihenve, szeptember 15-én a COSMO DAY alkalmából fotóinstallációval, szépség- és egészségsarokkal várunk Téged a bevásárlóközpontban.

Új, prémium márkák az Etele Plaza-ban

A dupla hűségpontok és óriási kedvezmények mellett, most két új, prémium bérlő exkluzív kínálatát is felfedezheted az Etele Plaza-ban. Látogass el a Calvin Klein és a Tommy Hilfiger legújabb üzletébe az Etele Plaza 2. emeletén!

Ingyenes prémium szolgáltatások az Etele Plaza-ban

Szeptember első hetében a prémium életérzése lesz a főszerep; szeptember 5-11. között díjmentesen kipróbálhatod prémium parkolónkat és mosdónkat.

Kihagyhatatlan szülinapi nyereményjátékok

Játssz és nyerj a Rádió1-gyel!

Nincs Etele-szülinap Balázsék nélkül! Kövesd a Rádió1 reggeli műsorát szeptember 5-15. között, és legyen Tied a 100.000 forint értékű Etele Plaza ajándékutalvány egyike!

A közel két héten át tartó nyereményjáték egy fergeteges Rádió1-kitelepüléssel zárul szeptember 16-án. Látogass el ezen a napon az Etele Plaza-ba, találkozz a roadshow házigazdáival, Balázzsal, Ferivel és Janival, és játssz az Etele Plaza piros mackóival!
Keresd meg a piros macikat az Etele Plaza-ban, és gyűjtsd össze az 5 darab pecsétet, hogy Tied lehessen az 50 darab ETELE Cinema páros belépők egyike, vagy akár a fődíj, egy 500.000 forint értékű Etele Plaza ajándékutalvány!

További részletekért kövess minket Facebookon és Instagramon!

Nyerj stílustanácsadást YURKOV csapatával!

Szeptember 8-tól egy újabb fergeteges nyereményjátékon vehetsz részt! Vásárolj az Etele Plaza-ban, töltsd fel a blokkokat az Etele Appra minimum 15.000 forint értékben, és nyerj egy exkluzív stílustanácsadást YURKOV csapatával! A tanácsadás mellett egy gyönyörű frizurával és sminkkel is megajándékozunk a BioHair és a Douglas jóvoltából.
A nyereményjáték részleteiről itt olvashatsz bővebben.

Rooftop jóga Nagy Annával, a YogaSecrets alapítójával

Szeptember 17-én a testi és lelki egyensúlyra is hangsúlyt fektetünk: Jógázz Te is Nagy Annával, a YogaSecrets alapítójával , az Etele Plaza 3. emeletén! Namaste!

Fókuszban a családok

Szeptember 17-18. között, 11:00-19:00 óráig, arcfestéssel, csillámtetoválással, karkötőkkel és lufiosztással készülünk, hogy a családok legfiatalabb tagjait is ünnepi hangulatba hozzuk.

A Kölyökpark jóvoltából  szeptember 24-25. között egy ügyességi akadálypályával várjuk a gyerekeket az Etele Plaza 3. emeletén.

Szülinapi ünneplés az ETELE Cinema-ban

Gyerekfilmfesztivál az ETELE Cinema-ban

Családi mozizásra fel! Szeptember 22-25 között látogass el a családdal ETELE Cinema KIDS termébe, ahol a kedvezmények és vattacukor mellett, most tematikus gyerekfilmvetítésekkel készülünk! Műsoron lesz a Vuk, Clifford, Bogyó és Babóca, Kuflik, Minyonok 2, Sonic 2, Tomboló Blöki és a DC Szuperállatok ligája.

Szavazd meg, mit néznél szívesen az ETELE Cinema-ban!

A hónap végén sincs megállás! Szeptember 30-tól egészen október 2-ig Te mondhatod meg, milyen filmet néznél legszívesebben az ETELE Cinema-ban! Kövess minket közösségimédia-oldalainkon, hogy részt vehess a szavazásban!

Ünnepelj velünk egész hónapban, és légy része az Etele Plaza szülinapi zsongásának!

 

KapcsolĂłdĂł hĂ­rek

Digitális kuponfüzet

Töltsd le digitális kuponfüzetünket!

Szökőnap az Etele Cinema-ban

Minden órában más-más akció várja a filmrajongókat, egy teljes óra bevételét pedig jótékonyságra...

A karácsony varázsával vár az Etele Plaza!

Ráadásul decemberben akár Disneyland-i álomutazást is nyerhetsz!

Töltsd le az Etele App-ot!

App letöltése Apple Store-ról App letöltése Apple Store-ról