Töltsd le az ETELE appot:

App letöltése Apple Store-ról App letöltése Apple Store-ról

Tedd zsebre az Etele applikációt!

Etele App, vagyis a vásárlás új dimenziója

Találj oda az Etele Plaza bármelyik üzletébe könnyedén, zsebedben a legfrissebb kedvezményekkel!

Képzeld csak el, mennyi időt megspórolhatsz, ha nem kell térképekkel bajlódni, hogy megtaláld a kiszemelt boltokat. Az Etele Plaza könnyű megközelíthetőségét még egyszerűbbé teszi az Etele App, ami akár otthonról is elnavigál az Etele Plazaban található üzletekhez, és többek között izgalmas hírekkel, újdonságokkal és kedvezményekkel is vár.

Kedvezmények a zsebedben

Kétség sem férhet hozzá, hogy az Etele App lesz az egyik leghasznosabb “barátod” a vásárlás során, hiszen segítségével már otthon végigpörgetheted kedvenc üzleteid legfrissebb ajánlatait. Így biztosan nem maradsz majd le semmi fontosról, hiszen az újdonságokról a telefonodon keresztül azonnal értesülhetsz majd!

Háztól az üzlet bejáratáig

Ha felcsillant a szemed az legfrissebb kedvezmények láttán, az Etele App abban is segít, hogy megtaláld a legegyszerűbb utat az Etele Plazaba — a kanapédtól egészen az üzlet bejáratáig navigál, ahol már csak a polcok és fogasok között kell kalandoznod.

Az Etele Plaza regisztrált felhasználói a térképen kiválaszthatják, hogy melyik boltot szeretnék meglátogatni, az applikáció pedig könnyedén meg is tervezi az útvonalat. Mindez nemcsak az autósoknak érhető el, hanem a BKV-val, bringával vagy gyalog érkezőknek is! Ráadásul az applikáció segít megmutatni az Etele Plazan belül a mozgáskorlátozottak és babakocsival érkezők számára kialakított útvonalakat, hogy minden vásárló könnyedén elérhesse a céljait.

Az üzletek folyamatosan frissülő ajánlatai és kedvezményei mellett minden hasznos információt bezsebelhetsz az alkalmazáson keresztül, az Etele Plaza aktuális eseményeiről, programjairól és nyereményjátékairól is úgyhogy mindig érdemes csekkolnod!

Okos parkolás

Hamarosan!

Az Etele App ingyenesen letölthető az App Store-ban és a Google Play áruházból is.

App letöltése Apple Store-ról  App letöltése Apple Store-ról

Várunk szeretettel!