HU EN

Töltsd le az ETELE appot:

App letöltése Apple Store-ról App letöltése Apple Store-ról

Szívügyünk a fenntarthatóság

A fenntarthatóság az Etele Plaza szívügye

Okosplázaként az Etele Plaza-ban nemcsak a legmodernebb digitális kényelmi megoldásokat kínáljuk, de a fenntarthatóságra is kiemelten figyelünk. Ezért is alakítottunk ki egy közel 4000 négyzetméteren elterülő zöldfelületet a plázában, melynek külön érdekessége az emeleti tetőn található két tetőkert.

A fitneszrészleg fákkal, cserjével és díszfűvel beültetett kerttel egészült ki, emellett az éttermi szintről egy 150 férőhelyes terasz is nyílik. Így, ha vásárlás közben egy kis természetre vágytok, a Gasztro Placcról könnyedén kiléphettek a tetőkertünkbe, amely a változatos, fákkal és növényekkel beültetett területével olyan érzést kelt, mintha nem is a város közepén lenne az ember. Hagyjátok magatok mögött a tömeget és a vásárlással járó rohanást, pihenjetek meg egy percre vagy kortyoljátok el az éttermeinkből, kávézóinkból választott forró italaitokat a friss levegőn. A kertet kényelmes kertibútorok, napozóágyak és hangulatos dekoráció teszi még kellemesebbé, úgyhogy már alig várjuk, hogy a jó időben ezeké legyen a főszerep!

Nem csak mi, de házikedvenceink is élvezik a nagy zöldterületet nálunk, akiket a Plaza zárt területein is szívesen látunk. Állatbarát plázaként bízunk a felelős állattartói viselkedésben, ezért a plázát a kiskedvencek pórázon látogathatják, de egyes üzletek szabályozásai ettől eltérhetnek. Az állatbarát üzletekért keressétek a „kiskutya piktogramot” üzleteink neve mellett.

A fenntarthatóság nálunk nem csak az épületre vonatkozik, hanem arra is, hogyan érkezel hozzánk. A környezettudatos közlekedés jegyében jelenleg 41 db elektromos autótöltő állomás alakítottunk ki a parkolóházunk 5 szintjén, mely igény esetén 130-ra bővíthető. Ezen kívül készültünk egy 250 kerékpár elhelyezésére alkalmas tárolóval is az Etele Plaza Etele úti oldalában. A kerékpártárolók díjmentesen vehetőek igénybe.

 

Nagyon büszkék vagyunk rá, hogy az Etele Plaza épülete elnyerte a BREEAM „Very Good” környezetvédelmi minősítést is, ez köszönhető a könnyű megközelíthetőségnek, a fényszennyezés és a közvetlen környezeti terhelés minimalizálásának (például a hatékony hőszigetelés), az időtálló anyagok beépítésének és a jelentős erőfeszítéseinknek a hulladékok újrafelhasználásában .

A fenntarthatóságot választjuk, mert mi már a holnapban gondolkodunk!
#telezölddel #telejövővel

Töltsd le az Etele App-ot!

App letöltése Apple Store-ról App letöltése Apple Store-ról