HU EN

Töltsd le az ETELE appot:

App letöltése Apple Store-ról App letöltése Apple Store-ról

Okos Plaza

A hazai piacon egyedülálló digitális megoldásokkal várja a látogatókat Magyarország első okosplázája. Az épület már a tervezési fázistól okos megközelítéssel került kialakításra, hogy a lehető legélvezetesebbé tegye a vásárlást.
Az újgenerációs bevásárló- és szórakoztatóközpontban számos USB csatlakozóval ellátott pad szolgálja a látogatók kényelmét, a food courton egy digitális játszószőnyeg várja a kisgyerekeket, az információs pultnál pedig egy magyarul beszélő humanoid robot, Pepper igazítja útba az érdeklődőket.

Okosan az ajtótól a plázáig

Az Etele Plaza mobilapplikációjával akár már otthon is értesülhetünk a különböző kedvezményekről, újdonságokról, vásárlási és kikapcsolódási lehetőségekről.
Az egyedi alkalmazásban egy könnyen áttekinthető és használható üzletlista is a rendelkezésünkre áll, ami kiegészül az egy gombnyomással hozzáférhető navigációs funkcióval.

Az épületben való eligazodást a mobilalkalmazás mellett hagyományos, táblás jelzések és digitális információs felületek is segítik. A tájékoztatás mellett dekoratív funkciókat is ellátnak az összehangolt működésre is képes, hatalmas LED-kijelzők, amelyek közül a legnagyobb két szinten fut végig, kiegészülve a liftekben elhelyezett képernyőkkel. A vásárlóknak Pepper, a magyarul beszélő, 120 centiméter magas humanoid ügyfélszolgálatos robot is rendelkezésére áll – vele az információs pultnál találkozhatunk.

Az Etele Plaza lenyűgöző megoldásait játékos részletek dobják fel. Az éttermi terület megtervezésénél kiemelt célunk volt, hogy egy igazán vonzó, a legújabb biztonsági követelményeknek is megfelelő közösségi tér és találkozóhely jöjjön létre. A családosok számára külön étkezőterületet hoztunk létre, ahol digitális játszószőnyeg, vagyis egy padlóba integrált, interaktív játékokkal (például virtuális focival) ellátott érintőképernyős felület is játékra bírja a kicsiket.

Az Etele Plaza folyosóin, a Gasztro Placc területén és teraszán elhelyezett bútorok beépített hagyományos, vagy USB-töltőkkel teszik kényelmesebbé a mindennapokat az összes korosztály számra.
További okos szolgáltatásink hamarosan elérhetők, látogasson el hozzánk később is!

Egészségvédelem

A látogatók biztonságát és egészségük védelmét is a legkorszerűbb eszközök szolgálják. A belső terek – ahol csak lehetséges – szinte teljesen érintésmentesen is használhatóak. A légtechnikai rendszer UV-lámpás csírátlanító szűrőegységei fertőtlenítő vegyszer használata nélkül, másodpercek alatt pusztítják el a levegőben lévő vírusok és baktériumok közel 100 százalékát. A legforgalmasabb területeken és a mosdókban fertőtlenítési pontok állnak rendelkezésre. A mozgólépcsők gumiszalagjait folyamatosan, mozgás közben, egy beépített készülék fertőtleníti a minél nagyobb biztonság érdekében, továbbá a mosdókat is biztonságosan, érintés nélkül lehet használni.
Folyosóink tisztaságáért pedig önjáró takarító robotok is nap mint nap dolgoznak.

 

Töltsd le az Etele App-ot!

App letöltése Apple Store-ról App letöltése Apple Store-ról