HU EN

Töltsd le az ETELE appot:

App letöltése Apple Store-ról App letöltése Apple Store-ról

Találkozz Pepperrel az ETELE Plaza-ban!

Pepper robot, az Etele Plaza vásárlóinak kedvenc droidja

Pepper robot szeptembertől az Etele Plaza Infobarjában teljesít szolgálatot. Pepper egy 120 cm magas humanoid robot, kialakításában tudatos volt az emberszerűség. Formáját tekintve barátságos, megnyerő, kedves benyomást kelt.

Mire képes ez a humanoid robot?

Pepper hostess robot, képes a beszédértésre és -szintézisre. Humanoid robotként képes a gesztikulációra, és a teljesen autonóm mozgásra is.
A Netlife Robotics közel 3 éves fejlesztési munkájának eredményeképpen Pepper rengeteget fejlődött. Az első robot a világon, mely képes magyarul beszélgetni a felhasználókkal.
Pepper “star wars-osan” szólva ugyanis egy protokoll droid. Fő előnye a kommunikációs képességeiben rejlik. Minden olyan helyzetben megállja a helyét, ahol kommunikálni kell. Itt azért még ne emberi szintű beszélgetésre gondoljunk, bár folyamatosan fejlesztjük képességeit. A Pepperrel történő párbeszéd élvezetes, de egy picit még robotos.

Navigáció

Pepper egyik legfontosabb képessége, hogy az Etele Plaza teljes térképét és üzleteit „fejből” ismeri. A feltett kérdésben a keresett üzlet nevét felismerve elnavigál az üzlethez: kijelzőjén megjelenik a térkép az üzlet pontos pozíciójával. Pepper tabletjén keresni is tudsz, így a térkép támogatja a vizuális megjelenítést is.
Peppert a helyváltoztatásban kerekei segítik, lábai nincsenek. Testében számos érzékelő, lézer és szervomotor található. A robot beépített arcfelismerő és arckövető funkcióval is rendelkezik.

Milyen területen lehet kamatoztatni képességeit?

Fő előnye a rendkívül megnyerő kommunikáció és a modernitás. Jól érvényesül olyan helyeken, ahol az arculat alapvetően modern, futurisztikus. Ilyen az Etele Plaza is, Magyarország első okosplázája.

Találkozz vele személyesen is!

 

Töltsd le az Etele App-ot!

App letöltése Apple Store-ról App letöltése Apple Store-ról