HU EN

Töltsd le az ETELE appot:

App letöltése Apple Store-ról App letöltése Apple Store-ról

Prémium szolgáltatásokkal vár az Etele Plaza!

Premium mosdó

Szeretnéd, hogy a mosdóban privát és exkluzív környezetben tartózkodhass? Válaszd Prémium mosdóinkat, ahol a tágas előtérben nyugodtan leteheted táskád, csomagod, hogy felfrissíthesd magad. Hatalmas tükörrel, igényes környezetben, kényelmes ülő- és rakodóalkalmatosságokkal, minőségi szaniterekkel és prémium kézmosószerekkel felszerelt szolgáltatásunkat 200 Ft ellenében vehető igénybe.

Premium Parkolás

Autóval érkezel az Etele Plaza-ba?
Használd te is a 3. emeleti Premium Parkolót, ahol szélesebb parkolóhelyekkel és egyszerűbb, a plázába vezető közvetlen bejárattal várunk!

ETELE Cinema Premium

14 termes multiplexünk szinte mindenben új szintre emeli a mozi élményt. Valamennyi termünkben a ma elérhető legmodernebb, harmadik generációs 4K lézer vetítési technológiát használjuk. A kényelmet az átlagnál érezhetően szélesebb, egyedi tervezésű, könnyen dönthető és bárhol pozícionálható ülések biztosítják.
Ha pedig igazi Premium élményre vágysz, válaszd az ETELE Cinema Premium-ot! Ajánlatunk részeként kedvedre fogyaszthatsz egyedi választékunkból, miközben páratlan környezetben, kiemelt helyen élvezheted a filmet. Még kényelmesebb üléseink kényelmét élvezve a film alatt még a mobilod is feltöltjük!

 

Töltsd le az Etele App-ot!

App letöltése Apple Store-ról App letöltése Apple Store-ról